Finja Betong introduserer lydvennlig blokk

lyd høyttalere radio

Finja Betong utvikler løpende nye produkter innen alt fra blokk og mørtel til grunn og fasade. Det siste tilskuddet kalles Lydblokk og er, akkurat som navnet antyder, en lettklinkerblokk utviklet med fokus på god lydisolering.

Den nye blokken muliggjør en rasjonell og enkel oppføring av lydklassifiserte vegger, for eksempel leilighetsskillende vegger, og er dessuten både sterk og stabil med høy densitet og en trykkfasthet på hele 8 MPa. Naturligvis er den nye blokken også brannsikker og et godt valg fra et allergiperspektiv.

– Endelig kan vi tilby markedet en virkelig god blokk når det gjelder lydreduserende evne, noe som er av særlig stor betydning i boligmiljøer. At blokken også er ufølsom for fukt, innebærer at byggingen av innervegger kan påbegynnes i en tidlig fase, sier Patricio Villarroel, adm. dir. Finja Betong.

Lydblokk er 250 mm bred, 250 mm lang og 175 mm høy. Muring med blokken, som veier knapt 20 kg, anbefales gjort sammen med Murmørtel Exakt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.