JYSK åpner på Sortland

sortland

Etter omfattende oppussing og modernisering har nye JYSK Sortland endelig åpnet. Selve åpningssalget starter først torsdag 31. mai, kl. 09:00.

JYSK-butikken på Sortland har den siste tiden gjennomgått en omfattende ansiktsløftning og har nå blitt både mer inspirerende og enklere å navigere i.

I den moderniserte butikken kan kundene forvente en inspirerende handleopplevelse med mer plass til det store utvalget av blant annet madrasser, møbler og interiørartikler.

– Vi er i rask utvikling og tilpasser oss fortløpende markedet og kundenes forventninger. Denne oppussingen vil gjøre hverdagen bedre både for kunder og ansatte, nå som butikken har blitt lysere og lettere å finne frem i. JYSK Sortland har mange faste og lojale kunder som nå vil få oppleve JYSK i 2018-versjon, og ikke minst vil mange nye kunder få øynene opp for vårt brede sortiment innenfor møbler, interiør, dyner, puter og madrasser, sier Store Manager Tom Meier.

JYSK åpnet sin første butikk i Norge den 22. september i 1988, og har nå 91 butikker i Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.