Italienske haglbyger ga trøbbel for norske bilister

gjensidige

Kraftige hagl i Nord-Italia har ført til stor pågang til Gjensidige. Fortvilte kunder med biltrøbbel tar kontakt.

– Vi har fått mange titalls henvendelser fra kunder som har fått bilen ødelagt i stor eller liten grad, forteller kommunikasjonssjef Bjarne Aani Rysstad i Gjensidige. Av disse er det foreløpig nærmere 10 som ikke har kjørbare biler til å komme seg hjem til Norge.

– For de som fortsatt har kjørbare biler, forventer vi at det vil komme skademeldinger etter at de har kommet hjem og melder fra om skadene, sier han.

Les også:  - Nå må det være fylkesvegenes tur!

Store hagl og stormer rammet Nord-Italia natt til tirsdag. Det har etterlatt mange nordmenn i i landet med ødelagte biler.

Det pågår for tiden arbeid sammen med Gjensidiges partnere i Italia, for å hjelpe de som er rammet. Det skal sendes transportbiler som skal hente bilene hjem til Norge. Forsikringen dekker også uforutsette ekstra kostnader til overnatting og hjemreise.

– Skadeomfanget varierer veldig. Noen av bilene er sterkt skadet, med vinduer, tak og panser ødelagt. Andre har sluppet unna med en sprekk i vinduet, sier Rysstad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.