Italienske haglbyger ga trøbbel for norske bilister

gjensidige

Kraftige hagl i Nord-Italia har ført til stor pågang til Gjensidige. Fortvilte kunder med biltrøbbel tar kontakt.

– Vi har fått mange titalls henvendelser fra kunder som har fått bilen ødelagt i stor eller liten grad, forteller kommunikasjonssjef Bjarne Aani Rysstad i Gjensidige. Av disse er det foreløpig nærmere 10 som ikke har kjørbare biler til å komme seg hjem til Norge.

– For de som fortsatt har kjørbare biler, forventer vi at det vil komme skademeldinger etter at de har kommet hjem og melder fra om skadene, sier han.

Store hagl og stormer rammet Nord-Italia natt til tirsdag. Det har etterlatt mange nordmenn i i landet med ødelagte biler.

Det pågår for tiden arbeid sammen med Gjensidiges partnere i Italia, for å hjelpe de som er rammet. Det skal sendes transportbiler som skal hente bilene hjem til Norge. Forsikringen dekker også uforutsette ekstra kostnader til overnatting og hjemreise.

– Skadeomfanget varierer veldig. Noen av bilene er sterkt skadet, med vinduer, tak og panser ødelagt. Andre har sluppet unna med en sprekk i vinduet, sier Rysstad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.