Ingen ventetid på Opel Ampera-e

opel

Som et resultat av bra tilgang på prisvinneren Opel Ampera-e er nå ventelistene på bilen tømt, og kunder kan kjøpe bil hos forhandlere med umiddelbar levering.

– I et marked der leveringstid og tilgang på biler fortsatt er en utfordring, er det gledelig at vi nå har Ampera-e for rask levering, sier merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen, Johnny Danielsen.

Med en rekkevidde på 423 kilometer (WLTP) og en kraftig motor på 204 hestekrefter (150 kW), er fortsatt Ampera-e blant elbilene som gir deg mest rekkevidde i forhold til prisen.

Takket være sin lengde på 417 centimeter og smarte løsninger, er det svært god innvendig plass i Ampera-e. Selv voksne passasjerer sitter meget godt i baksetet. 381 liter med bagasjeromsplass er også mer enn mange biler i kompaktklassen.

For 359.900 kroner får kunden er fullutstyrt elbil der standardutstyret inkluderer komfortelementer som skinnseter, oppvarmet ratt og BOSE stereoanlegg. I tillegg er det standard med aktive førerassistentprogrammer som parkeringsassistent, aktiv filholderassistent, blindsonevarsling, ryggekamera med varsling for trafikk fra siden, og aktiv nødbrems som også oppdager og reagerer på fotgjengere.

En konfigurerbar 8-tommers skjerm erstatter alle analoge instrumenter, mens en 10.2-tommers skjerm i midtkonsollen, utstyrt med siste versjon av IntelliLink, sørger for å holde deg oppdatert om siste informasjon knyttet til kjøringen din. I tillegg støtter den selvsagt full integrasjon mot din smarttelefon gjennom Apple CarPlay og Android Auto.

Ampera-e ble kåret til årets bil i Norge i 2018 og har også vunnet en rekke internasjonale priser siden lanseringen i 2017.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.