Hertz har de mest fornøyde kundene

hertz

J.D. Power 2019 North America Rental Car Satisfaction study viser at ingen har høyere kundetilfredshet enn Hertz. Markedslederen er også det selskapet som har økt kundetilfredsheten aller mest de siste seks årene. 2019 blir et nytt rekordår for Hertz i Norge. 

– Dette er en pris som henger høyt. Forutsetningen for å vokse er at vi har de mest fornøyde kundene, både i Norge og i store markeder som USA. Så langt i år har vi vokst med totalt 10,4 prosent. Veksten er særlig stor på flyplassene og i forretningsreisesegmentet, sier Hallvard Nerbøvik, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Hertz Norge.

I tillegg til topplasseringen totalt sett, vant Hertz i underkategoriene reservasjonsprosess, innsjekk og utsjekk, samt pris. Hertz mener at en moderne og mer klimavennlig bilpark også er en grunn til at selskapet gjør det bra på kåringene.

– For å vinne kampen om kunden må man ha rett kjøretøy og en god miks av kjøretøy, på rett sted og til rett pris. Her har vi lykkes godt de siste årene med økt tilførsel av kjøretøy med hybrid og el drivlinjer. I tillegg sier kundene at de opplever vår teknologi og vår service som smidig og effektiv. Vi er nå godt i rute til å nå nye milepæler i 2019, sier Nerbøvik.

God tilgjengelighet, miljøriktige kjøretøy og brukervennlige tekniske løsninger er viktige satsningsområdene for Hertz i Norge. I tillegg er selskapet en aktiv deltaker i prosjekter knyttet til mobilitets- og delingsløsninger som «Reisenavet» med blant andre Forskningsrådet, Entur, SINTEF, Ruter, Kolumbus, samt «Mobilitetsfloken» med Æra, NAF, TØI og Q-Free, m.fl.

– Vi satser knallhardt på tilgjengelighet og ny brukervennlig teknologi. I tillegg jobber vi med nye leie- og mobilitetskonsepter slik at folk som bor sentralt i de større byene ikke skal ha behov for å eie egen bil. Her samarbeider vi nå med de beste forskningsmiljøene i Norge. Vi skal bli Norges ledende mobilitetsaktør, sier Hallvard Nerbøvik i Hertz Bilutleie.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.