fartsgrense

– Mange betaler for bortkastet ladestrøm

Å lade bilen med stikkontakt er ikke bare mer brannfarlig enn å bruke ladeboks. – Opp til 30 prosent av strømmen kan gå tapt fra støpselet til bilen din. Det blir dyrt... Les mer »
naf

Skikk og bruk på ladestasjonene er viktigere enn noensinne

Sommeren er høysesong for hurtiglading, og da blir det ofte ladekøer. – Ta hensyn til hverandre og ikke lad bilen for lenge, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i NAF. Fra 1. juli... Les mer »
tesla

Ny NAF-undersøkelse: Fire av ti ønsker å lade på en feriedestinasjon

Det er mange som ser nytten av å lade opp bilen samtidig som de gjør noe annet. – Enten du går en tur i fjellet, handler eller sover på et hotell er... Les mer »
toyota

Rekordmange elbilister på veiene i sommer

Og en stor andel tar turen utenfor Norges grenser. Elbilforeningen gir deg åtte laderåd. – Lad når du kan, ikke når du må, er ett av rådene fra Christina Bu, generalsekretær i Norsk elbilforening.... Les mer »
lade elbil

Dette frister flest til elbil-kjøp

Ett argument er klart på topp når nordmenn skal peke på fordeler ved å kjøpe elbil, viser ny undersøkelse. Det er heller ingen tvil om hva som trekker ned. Gunstige avgiftsregler knyttet... Les mer »
nybil bruktbil

– Dropp planene om avgift på brukte elbiler

Ferske tall viser at ni av ti privatpersoner velger elbil når de kjøper ny bil. For å også hjelpe bruktmarkedet for elbiler bør regjeringen droppe den planlagte omregistreringsavgiften på brukte elbiler, krever... Les mer »
officelink

OfficeLink i Bodø – Mer enn bare betalingsløsninger

OfficeLink i Bodø startet som en lokal bedrift i Bodø som bare drev med kassaløsninger og betalingsterminaler. Nå har bedriften i Bodø utvidet med avdelinger i Kristiansand, Oslo, Jessheim og Trondheim. Dette... Les mer »
fartsgrense

NAF vil ha ny nasjonal standard for elbil-lading

Lader du elbilen på hurtiglader? Da betaler du mange steder per minutt, og ikke for den strømmen du faktisk får. NAF mener dette gir feilaktige priser, og foreslår en ny ordning. Prisen... Les mer »
naf

NAF om Hurdalsplattformen: – Lovende løfter for folks hverdagsreiser

– Ap og Sp gir viktige løfter til alle som er avhengige av bilen i hverdagen, og til de som pendler til og fra jobb, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF,... Les mer »
elbilforeningen

Valg 2021: Nordmenn er opptatt av elbilpolitikk

Snart er det stortingsvalg i Norge og velgerne veier fordeler og ulmeper med de ulike partiene. Elbilfordelene er viktig for velgerne ved stortingsvalget, viser ny undersøkelse. – Årets valg blir spennende for... Les mer »