Happn avslører: Slik dater vi etter pandemien

ungdom helse

Det har vært et tøft år for mange single. Pandemien har utfordret hverdagslivet på mange måter og stukket kjepper i hjulet for datinglivet. En del har brukt datingapper mer enn før, mens andre er rammet av FODA, såkalt «Fear of Dating again».

Nå tar happn pulsen på norske single for å se hvordan datinglivet deres har endret seg under pandemien, og hva de føler med tanke på å date igjen.

I en ny undersøkelse fra datingappen happn oppgir de norske single hvordan datinglivet deres har endret seg det siste året, og hele sju av ti oppgir at de har brukt datingapper mye mer eller litt mer det siste året. Av de som har fortsatt å date under pandemien, oppgir halvparten at deres oppfatning av dating har endret seg. Enten føler de seg mer sikre på hva de leter etter, eller de føler seg mer klare for et seriøst forhold.

– Mulighetene for dating og intimitet har definitivt vært vanskeligere i løpet av det siste året, noe som selvsagt setter spor hos de single. Det er i tider som disse man har anledning til å revurdere hvordan man tidligere har datet, hvordan man vil date fremover, og hva man vil ha ut av et forhold, og det er akkurat det undersøkelsen viser. Det gleder oss at happn har kunnet hjelpe single med å fortsette å få kontakt med andre til tross for en pågående pandemi, sier Marinet Ravinet, trendsjef i happn.

Til tross for pandemien er mange norske single fortsatt positive med tanke på fremtiden, og én av tre oppgir at de er håpefulle. Dessuten oppgir mange at datinglivet deres kommer til å forandre seg når pandemien er over. En tredjedel oppgir at de kommer til å date mer IRL, og nesten like mange svarer at de kommer til å date flere eller oftere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.