Hank Von Hell i turbofart til topps på MGP-oddsen

Century Media Records

Bookmakerne tror veteranen Hank Von Hell setter fyr på årets norske Melodi Grand Prix-konkurranse – og flyr i turbofart til den internasjonale finalen i Tel Aviv.

Årets ti Melodi Grand Prix deltakere ble annonsert fredag ettermiddag, og bookmakerne gir allerede nå Hans-Erik Dyvik Husby alias Hank Von Hell (46) favorittstempel under den norske finalen 2.mars.

– Hank skiller seg ut i forhold til konkurrentene og bringer noe annerledes til bordet. Han har stor rutine etter mange år som artist, og vi har stor tro på at punk-rock vil slå godt an i denne konkurransen. Dessuten er Hank alltid er fyrverkeri på scenen – selv om han har sluttet med den legendariske «rumperaketten, sier analytiker Fredrik Fodnes i spillselskapet ComeOn!.

Temperaturmåling på Grand Prix
Oddsmarkedet fungerer som en temperaturmåler på grasrota og gir tradisjonelt sett en god indikasjon på hva som blir utfallet av større nasjonale begivenheter. ComeOn! setter fortløpende odds på hvilke Melodi Grand Prix-deltakere som ligger best an til å vinne konkurransen, og i forkant av konkurransen står altså Hank Von Hell frem som favoritt med en vinnerodds på 2.50.

Den tidligere Turboneger-vokalisten får følge av Anna-Lisa Kumoji (28) høyt på oddslista.

– Anna-Lisa skiller seg også ut med en flott stemme og en spennende låt. Hun er den deltakerne vi ser på som den nærmeste utfordreren til Hank og dette speiles gjennom vår oddsetting på 4.00, forklarer Fodnes.

ComeOns! Vinnerodds på Melodi Grand Prix 2019

Hank Von Hell 2.50
Anna Lisa Kumoji 4.00
Chris Medina 5.00
Erlend Bratland. 8.00
Kjetil Mørland 10.00
Carina Dahl 10.00
D´sound 15.00
Adrian Jørgensen 15.00
Ingrid Berg Mehus 15.00
Keiino 15.00

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.