SpareBank 1 Nord-Norge utvider sin satsing i Vesterålen

tom snn

SpareBank 1 i Nord-Norge utvider nå sin satsing i Nordland. Det er nå klart at SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge kjøper et lokalt regnskapsfirma på Sortland.

– Vesterålen er et svært viktig område for oss. Gjennom dette oppkjøpet styrker vi satsingen vår der, spesielt mot næringslivet, sier konsernsjef Jan-Frode Janson i SpareBank1 Nord-Norge.

Utvidelsen som nå finner sted, innebærer at SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge kjøper Sortland-firmaet Regnskapssentralen AS på Sortland. Dette betyr at seks medarbeidere nå får ny arbeidsgiver, og at 180 bedriftskunder får ny leverandør.

– Vi er et lite og veletablert firma som har vært i denne bransjen i snart 50 år. Nå ser vi frem til å bli en del av Regnskapshuset og av konsernet SpareBank 1 Nord-Norge. Vi er helt sikre på at en samling av kompetanse, og ikke minst strømlinjeforming av prosesser vil være gunstig for både kundene våre og for oss, sier Line Karlsen, daglig leder for Regnskapssentralen AS.

Også Tom Robert Aasnes, administrerende direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge, peker på kraftsamling som et vesentlig fortrinn:

– I vår bransje skjer det veldig mye, veldig raskt. Det er ikke enkelt for mindre regnskapsselskaper å henge med på områder som digitalisering og automatisering. SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge er langt fremme når det gjelder moderne løsninger på disse områdene. Kombinert med den kompetansen og de tjenestene som finnes i SpareBank 1 Nord-Norge for øvrig, gir dette klare fordeler for våre kunder. Det tror jeg kundene vil merke.

Aasnes og SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge overtar aksjene i Regnskapssentralen AS 12. februar. Line Karlsen vil fortsatt lede kontoret på Sortland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.