Google lanserer andre generasjon av Nest Hub i Norge

google

I dag er det klart at den andre generasjonen av Google Nest Hub lanseres i Norge den 4. mai. Nye Nest Hub, som kommer med en søvnsensor, er basert på samme lydteknologi som Nest Audio og leverer 50 prosent kraftigere bass enn sin forgjenger.

Det blir samtidig enklere å spille musikk, podcaster, TV og film med “Quick Gestures”. Med enkle håndbevegelser foran displayet kan du nå spille av eller pause innhold fra eksempelvis YouTube Music, Spotify, YouTube, Netflix eller Disney+.

Nest Hub er utviklet for å være til hjelp og forenkle hverdagen. Ved hjelp av en søvnsensor kan den nå også bidra til en bedre natts søvn.

– Mange bruker allerede våre produkter til å leve sunnere, og med nye Nest Hub gir vi brukerne muligheten til å analysere sine søvnmønstre slik at de skal kunne sove bedre. I tillegg til den spesifikke søvnfunksjonen, kommer den nye Nest Hub også med en rekke oppdateringer av funksjonaliteter vi har sett brukerne sette pris på tidligere, sier Andrea Lewis Åkerman, fungerende kommunikasjonsansvarlig i Google Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.