Frp: – Den nye jordbruksavtalen er god

bondegård

Bondeorganisasjonene fikk nylig et tilbud om en ny og bedre jordbruksavtale, FrP mener regjeringens tilbud til bøndene er godt.

– Vi er skuffet over at bondeorganisasjonene ikke lyttet til vår anmodning om å gå i forhandlinger med staten, for tilbudet de fikk var godt sammenlignet med hva andre grupper har fått, sier FrPs næringspolitiske talsmann Sivert Bjørnstad.

– Nå skal vi sette oss inn i forslaget fra regjeringen. Det som er viktig for oss er innretningen på jordbrukspolitikken. Vi ønsker å videreføre de viktige endringene vi sto for da vi satt i regjering, hvor vi la til rette for økt matproduksjon, og at bøndene i større grad fikk utnytte gårdens ressurser, mener Sivert Bjørnstad.

– Vi mener det norske landbruket i større grad må tilpasse seg markedet og øke inntektene sine i markedet, fremfor å være avhengig av en årlig avtale med staten. Denne situasjonen vi har sett i år og enkelte andre år, spesielt i forkant av valgkamper, er ingen tjent med, avslutter Bjørnstad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.