Fargerike hedrer årets beste presentasjoner

fargerike

Kjedetreffet til Fargerike ble avholdt på Gardermoen lørdag 1. februar 2020. Her ble fire ulike Fargerike Awards for 2019 delt ut under festkvelden og det med 370 feststemte deltakere som publikum.

For Fargerike kjeden er dette med på å bygge en kultur som gir rom for å snakke om ulike former for gode prestasjoner. Det synliggjør også de mange tiltak i butikkene som er med på å forme de beste kundemøtene og resultatene i faghandelen. Det gir stolthet, motivasjon og inspirasjon til både ledere og medarbeidere.

Det ble også arrangert en stor leverandørmesse søndag 2. februar i forbindelse med kjedetreffet. En møteplass for butikker og leverandører for både produktnyheter, kunnskap og opplæring, fokus på kommende eksteriørsesong og selvsagt gode messetilbud. For mange er det også en flott mulighet til å få en ny og bedre dialog med leverandører eller butikker. 

På Fargerikes leverandørmesse var det 40 stander med leverandører innenfor tapet, interiør, gardin, solskjerming, maling, verktøy, tepper og gulv. 

Flere spennende nyheter og produktpresentasjoner fra de store leverandørene samt flere helt nye leverandører som viste seg frem på messen. Her var det også inspirerende stander, hvor leverandører som Tarkett og Borge denne gangen hadde samarbeidet om en felles stand. En tapetleverandør og en leverandør av gulvprodukter er jo en super kombinasjon.

Vinner av «Årets Beste Praksis» 2019 ble Fargerike Kongsberg.

Vinner av «Årets Butikk» 2019 ble Fargerike Malern i Mysen.

Vinner av «Årets Fargeriker» 2019 ble Børre Aanonsen fra Fargerike Arendal.

Vinner av «Årets Medarbeider» 2019 ble Maria Midthassel fra Fargerike Malerbua i Farsund og Andrius Haukeland fra Fargerike Os.

Fargerike som er en del av Malorama konsernet, er Norges største faghandelskjede og har 101 butikker lokalisert over hele landet. Fargerike tilbyr et bredt utvalg maling-, tapet-, gulv-, og interiørprodukter for alle som ønsker å skape en personlig atmosfære i hjemmet. Fargerike utfører også oppussingsjobben gjennom malere og gulvleggere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.