Disse syklistene starter for Norge i Gent-Wevelgem

sykler

Gent–Wevelgem er et sykkelritt som arrangeres i Belgia, løypa går to ganger over den brosteinsbelagte stigningen Kemmelberg, men rittet har en flat avslutning.

Norges Cykleforbund har tatt ut seks syklister til Nations Cup rittet Gent-Wevelgem 25. mars. Etter pallplass i fjor håper U23-landslaget å kjempe om nye toppresultater i årets ritt.

– Det er et spennende seksmannslag med den regjerende norgesmesteren som den store spydspisssen. Rasmus Tiller tok en sterk tredjeplass i samme ritt i fjor, og vi håper å kjempe om nye pallplasser også i år, sier sportssjef Hans Falk.

Et lite generasjonsskifte
Av de seks rytterne gjør Sleen, Saugstad, Aalrust og Rudland alle sin debut på U23 landslaget.

– Vi har et sterkt lag med ryttere som alle har syklet på juniorlandslaget tidligere, men fire av rytterne gjør sin debut på U23 landslaget i dette rittet. Alle har hatt en god oppkjøring til rittet og vi gleder oss til å se hva de kan få til, sier Falk.

Ryttere som Tobias Foss og Erik Resell hadde vært høyaktuelle for dette rittet, men disse er opptatt med Tour de Normandie i samme periode.

Følgende ryttere er tatt ut:

Rasmus Tiller, Lillehammer CK/Team Joker Icopal
Syver Wærsted, Grenland SK/ UNO-X Norwegian Development Team
Hans Kristian Rudland, Lillehammer CK/ UNO-X Norwegian Development Team
Håkon Lunder Aalrust, Asker CK/Team Coop
Torjus Sleen, Tønsberg CK/ UNO-X Norwegian Development Team
Lars Saugstad, Ringerike SK/ UNO-X Norwegian Development Team

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.