Her er helt nye Lexus NX

lexus

Den splitter nye NX åpner opp et nytt kapittel for Lexus, og formidler en ny retning inne eksteriør- og interiørdesign, nye drivlinjer, inkludert Lexus sin første plug-in hybrid, dynamiske forbedringer som sørger for en mer givende kjøreopplevelse, med neste generasjons multimedia og tilkobling, samt bruk av avansert teknologi for bedre sikkerhet, komfort og bekvemmelighet.

Den erstatter en modell som har vært veldig suksessfull for Lexus i Europa, med mer enn 17.000 solgte enheter siden introduksjonen i 2014. De fleste av disse ble solgt til kunder som var nye for Lexus, og modellen spilte dermed en nøkkelrolle i merkevarens vekst i denne regionen. 

For å bygge på dette, og å levere et overbevisende nytt produkt til kunder som i dag forventer mye mer av kjøretøyene sine, har Lexus gjennomført en total nyskapning av NX. 

Dens ambisjoner og engasjement blir demonstrert i store fremskritt i prestasjon, håndtering og effektivitet, og svimlende 95 prosent av bilens deler er byttet ut med nye. 

Lexus har opprettholdt en gjennomgående menneskesentrert tilnærming, som er nøkkelen til å levere NX sin essensielle “føl mer i hvert eneste øyeblikk”-kvalitet. 

Etter den offisielle avdukingen den 12, juni, vi den nye NX-modellen bli lansert i det europeiske markedet i siste kvartal 2021.

– Nye NX er designet for å møte ulike kunders livsstiler over hele verden med en komplett fornyelse av nøkkelstyrker, inkludert elektrifisering, design, kjøreytelse, og avanserte teknologier for å appellere til enda flere, sier sjefingeniør Takeaki Kato.

Denne tilnærmingen har sørget for viktige fremskritt, inkludert et nytt designspråk; Lexus sin første plug-in hybrid; en tilkoblet og givende kjøreopplevelse med Lexus Driving Signature; en fokusert og intuitiv cockpit designet etter den nye Tazuna-arkitekturen; og bruken av avansert, menneskesentrerte teknologier for sikkerhet og bekvemmelighet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.