Over 100.000 har sett «Norske byggeklosser»

nordic film

«Norske Byggeklosser» har blitt møtt av et entusiastisk publikum over hele landet. Siden premieren forrige onsdag har over 100.000 kjøpt billett til filmen, noe som gjør komedien til den mest sette norske filmen fra 2018.

Siden sist onsdag har «Norske Byggeklosser» passert 100.000 solgte billetter og troner øverst på kinotoppen foran filmer som «Black Panter» og den siste Fifty Shades-filmen.

– Det er tydelig at publikum kjenner seg igjen, vi visste på forhånd at oppussing angår de fleste nordmenn, og håpet at filmen ville treffe en nerve, sier Jørgen Storm Rosenberg, filmens produsent.

Og det har den også åpenbart gjort.

– At så mange mennesker har tatt turen til kinosalene på kun en uke er utrolig, nordmenn har gudskjelov selvironi nok til å le av det som sikkert for mange er det reneste mareritt når man står midt oppe i det. Vi er et folk som har skjønt at en god latter forlenger livet, sier filmens andre produsent, Kjetil Omberg.

– Vi har fått overveldende tilbakemeldinger fra publikum som har sett den, det tyter inn med meldinger kjente og ukjente i alle kanaler, det er kjempemoro, sier regissør Arild Fröhlich.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.