Danseren Robin (15) fra Bodø finalist i talentkonkurranse

etterforsker1

For å hjelpe unge talenter har Etterforsker1 Gruppen startet en talentiade for unge utøvere. Selskapet skal gi ti tusen kroner til vinneren, samt følge opp jenta eller gutten som kåres til vinner.

Halvparten av stemmene vil komme fra publikum gjennom nettsidene til Etterforsker1, og halvparten fra firmaets sin egen jury. I år har Etterforsker1 et bredt spekter av kandidater. En av dem er Robin fra Bodø:

Robin er 15 år og kommer fra Bodø. Han har danset i 5 år og har begynt å delta i konkurranser i det siste rundt i Norge. Robin satser for det meste på Breaking, men danser også hiphop, ballet og moderne i tillegg.

Drømmen hans er å bli verdens beste danser og å kunne leve av å reise rundt å dele kunnskap og å battle/konkurrere. Han jobber hardt hver eneste dag for å bli den beste danseren han kan bli, selv om Robin er den eneste som gjør det han gjør i Bodø.

Dansemiljøet er ikke veldig stort i Bodø, så Robin er vant til å være litt annerledes fordi de fleste på hans alder spiller fotball. Robin elsker å danse og gjør hva som helst for å bli bli best.

Han sier at «ingen/ingenting kommer til å stå i veien for mine mål og jeg kommer til å jakte på dem helt til tiden er ute».

Nå jobber han som danse-lærer på Pias-Ballettstudio og underviser i breakdance.

Stem på din favoritt i talentkonkurransen her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.