Clarion Hotel inngår samarbeid med Food Pharmacy

clarion mat podcast

Forfatterne og næringjegerne Mia Clase og Lina Nertby Aurells driver sammen den vitenskapelige helsebloggem Food Pharmacy og podden med samme navn.

Nå innledes et samarbeid med Clarion Hotel og sammen vil de inspirere og spre kunnskap om helse og økt livskvalitet. Utover sponsorat til podden kommer samarbeidet til å innebære forelesninger og andre spennende prosjekter.

– Det her er et samarbeid vi er utrolig glade over og som passer inn i vårt syn på hvordan vi sammen kan jobbe for at mennesker skal få det bedre. Food Pharmacy sin filosofi passer vel inn i vår visjon om å øke livskvaliteten til både gjester og medarbeiderne våre. Vi ser også frem imot å bli utfordret av Lina og Mia i vår måte å tenke på, og med deres hjelp finne nye spennende mat og miljøsatsninger som styrker visjonen, sier Jessica Castegren Head of Marketing and communication på Clarion Hotel.

Samarbeidet kickstarter med deres felles prosjekt EAT FOR ALL den 12. juni som arrangeres på Clarion Sign i Stockholm. Formålet med eventet er å sammen løfte fram og demokratisere de spørsmål som tas opp under EAT Stockholm Food Forum 11. – 12. juni 2018, som retter seg mot besluttningstakere innen forskning, politikk og næringsliv.

Under EAT FOR ALL ønskes alle velkommen til å delta på en inspirerende forelesning av Food Pharmacy etterfulgt av en Green Table dinner i samarbeid med Marcus Samuelsson/Kitchen & Table. Her er den spesielt tilpassede menyen basert på vårens grønne råvarer i kombinasjon med verdens krydder og smaker.

– Hele tanken med Food Pharmacy går ut på å forbedre folkehelsen og å gjøre det sunne alternativet enkelt og lystfullt uten pekepinner. Sammen med Clarion Hotel fant vi en fellesnevner i å øke menneskers livskvalitet. At vi kickstarter med et event for allmennheten føles helt rett. Under EAT FOR ALL kommer vi til å snakke om hete emner som blant annet hvordan maten påvirker din helse, samt ‘non waste’. Superspennende, sier Mia Clase og Lina Nertby Aurell fra Food Pharmacy.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.