Cathrine Fossum blir ny programleder for Sommerhytta

tv2

Cathrine Fossum overtar etter Guri Solberg som programleder for Sommerhytta på TV 2. Solberg sier Cathrine Fossum er en stødig og dyktig dame som kommer til å lede Sommerhytta med stil.

Innspillingen av neste sesong av Sommerhytta er allerede godt i gang. I år er innspillingen lagt til idylliske Sveavannet i Lunner kommune på Hadeland.

Her konkurrer fire unge par om å vinne sin Sommerhytte.

Nytt av året er at Cathrine Fossum overtar som ny programleder etter Guri Solberg. Solberg ledet programmet i seks sesonger. Guri Solberg beskriver Cathrine som en stødig og dyktig dame som hun kommer til å lede Sommerhytta med stil.

– Jeg håper hun kommer til å kose seg like mye som meg blant de flinke hyttebyggerne, sier Guri Solberg

Fossum mener det er en ære å få lov til å ta over stafettpinnen fra Guri Solberg.

– Hun har gjort en utrolig god jobb. Sommerhytta er jo en stor suksess, mye takket være den dyktige gjengen som jobber med programmet – og ikke minst deltakerne. Det er kjempegøy å få lov til å bli med i gjengen. Jeg skal være meg selv, og få lov til å vise frem andre sider av meg, enn hva jeg gjør i nyhetene, sier Cathrine Fossum.

Programredaktør i TV 2 Kathrine Haldorsen er glad for å ha fått med seg Cathrine Fossum på laget.

– Cathrine er en veldig god programleder som blir en stødig erstatter for Guri. Hun er genuint glad i folk og blir en trygg havn for hyttefolket, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.