BYD og Isuzu til Mo i Rana

nordvik

Høsten 2021 åpner Nordvik Gruppen ny bilforretning for Nordvik CAR AS med BYD, Isuzu og bruktbil på Helgeland.

– Vi gleder oss til å komme i gang. Nordvik CAR er et nytt konsept under Nordvik Gruppen som åpnet sin første forhandler i vår. Nå ekspanderer vi ytterligere og etablerer en ny bilbutikk på Helgeland. Dette er et spennende område i vekst, og vi ser frem til å tilby et spennende utvalg av produkter fra bilmerker som komplementerer hverandre godt, sier Daniel Rise, daglig leder for Nordvik CAR AS.

Isuzu er mest kjent for pickupen D-MAX som nylig ble lansert i en ny og velutstyrt utgave. Den populære bilen er en attraktiv bil i bedriftsmarkedet, og Daniel tror det vil bli full klaff også på Mo: -Det har vært stor interesse for D-MAX blant kundene på Helgeland, og vi gleder oss til å kunne tilby biler for rask levering.

BYD er et ferskt bilmerke i Norge og ble lansert her i 2020. På verdens basis er de derimot ingen nykommer, og inntil nylig var de verdens største produsent av elektriske biler. Siste bil i porteføljen er BYD Tang, en helelektrisk og romslig SUV. Familiebilen har lang rekkevidde, syv seter, 4×4 og mulighet for både tilhenger og takstativ. 

På sikt vil man også finne et bredt utvalg av brukte biler fra flere bilmerker.

Åpningsdato er fortsatt ikke satt, men Daniel satser på at den nye butikken vil være klar for åpning i løpet av høsten: -Akkurat nå jobber vi med å lande de siste detaljene hvor vi blant annet har gått ut med stillingsutlysning og håper å få på plass en salgsansvarlig i løpet av kort tid. Her er vi på jakt etter en dyktig kollega med stort kontaktnett som ønsker å være med fra start og sette sitt preg på en ny oppstartet forhandler.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.