Bodø på topplisten for frekke julekalendere

sinful

Vi nærmer oss jul og innkjøpet av julekalendere er i full gang. Det kan tydelig merkes hos den erotiske nettbutikken Sinful, som allerede har solgt mer enn tre ganger så mange erotiske julekalendere som året før.

Nå avslører de hvilken kommune som får den frekkeste desember, og Bodø er på topplisten av de kommunene kalenderen er mest populære i.

De siste årene har det vært en stigende interesse for pakkekalendere til voksne og denne tendensen ser ut til å fortsette. Nå er det mulig å kjøpe julekalendere som inneholder alt fra parfyme og sminke til eksklusiv sjokolade, gin og erotiske produkter. 

Hos den erotiske nettbutikken Sinful har de spesielt merket en stigende interesse for en særlig variant av julekalendere til voksne, for dem som ønsker seg en litt frekkere desember. I midten av november hadde Sinful allerede solgt 273 prosent flere erotiske julekalendere i Norge sammenlignet med samme tidspunkt i 2018. Dette er den største prosentmessige stigningen for alle de markedene Sinful har etablert seg i. 

– I fjor var det en stor etterspørsel av julekalendere og vi måtte melde at den var utsolgt mye tidligere enn forventet. Derfor har vi valgt å produsere dobbelt så mange julekalendere i år sammenlignet med julen i fjor. Nå blir det spennende å se om det er nok, forteller Tonny Andersen, CEO i Sinful, som forventer at julekalenderne også blir utsolgt i år. 

Sammenlignet med samme tidspunkt i fjor har nesten fire ganger så mange nordmenn allerede kjøpt Deluxe-utgaven av julekalenderen, som inneholder litt mer utfordrende sexleketøy enn den klassiske utgaven. Det kan tyde på at nordmennene har blitt litt mer erfarne eller utforskende, og kanskje også litt mer kvalitetsbevisste i forhold til fjoråret.

En julekalender med 24 erotiske overraskelser kan bidra positivt til både parforholdet og sexlivet i en kald desembermåned. Det mener Mathilde Mackowski, medeier av Sinful, som forteller om de fordelene som en frekk julekalender kan føre med seg: 

– Det gode ved erotiske julekalendere er at ingen vet hvilke små overraskelser som gjemmer seg bak lukene. Parene kan dermed se på sexleketøyet sammen og få i gang en samtale om fantasier, seksuelle preferanser og sexlivet i det hele tatt. Dette vil skape en større intimitet i parforholdet og bringe paret tettere sammen, både i og utenfor soverommet, forteller hun.

Ikke overraskende er det innbyggerne i Oslo som har kjøpt flest julekalendere fra Sinful i år, fulgt av andre store kommuner som Bergen, Stavanger og Trondheim. Selv om de tre byene ikke kan holde følge med Oslo, er det disse som har hatt den største stigningen i antallet kjøpte julekalendere fra Sinful, sammenlignet med tallene fra i fjor. 

Ser man på den prosentmessige stigningen sammenlignet med fjoråret, er det også andre kommuner som gjør seg nevneverdige. Horten har allerede vist en stigning på hele 1150 prosent sammenlignet med samme tidspunkt i fjor, mens Aurskog-Høland og Øvre Eiker med en stigning på henholdsvis 1000 og 900 prosent følger hakk i hel.

Bodø er nummer 10 på listen over norske byer som frem til den 17. november har kjøpt flest julekalendere fra Sinful i 2019. Sammenlignet med samme periode i fjor har innbyggerne i Bodø kjøpt 220 prosent flere julekalendere fra Sinful i år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.