Anna of the North ute med albumet «Crazy Life»

hes

4. november slipper Anna of the North sitt tredje album, som har fått tittelen «Crazy Life», og som tar for seg nettopp livet, i all sin galskap, lykke og prakt.

Livet har en tendens til å rote seg til. Uten pause. Det går fra bra til dårlig, fra lykkelig til trist og tilbake igjen. Du ønsker at noen dager kunne vare evig, og ber til gud om at noen snart må være over.

Anna Of The North gir mening til dette kaoset ved å transformere det hele til superfengende popmusikk med sitatvennlige tekster, glitrende lydlandskaper og nynnbare melodier.

Nettopp dette er grunnen til at musikken hennes funker både på dansegulvet, på lange kjøreturer med din utkårede og midt på natten når du føler deg helt alene i verden og trenger noen til å forstå hvordan du har det.

Låtene til Anna har blitt strømmet nærmere svimlende 1 milliard ganger, og nå er hun straks klar for å slippe sin hengivne fanskare enda nærmere innpå seg.

Albumet er et perfekt eksempel på en artist som har funnet styrke i å våge å vise sårbarhet ved å invitere lytterne inn i livet sitt, med alle opp- og nedturer. Anna løfter frem øyeblikk av sår melankoli og fargesprakende magi midt i alt det gjenkjennelige og dagligdagse. 

Cranzy Life inneholder et knippe perler av noen singler som «Dandylion», «Bird Sing» og «Meteorite». Sistnevnte, sammen med det amerikanske stjerneskuddet Gus Dapperton, har allerede blitt strømmet over 10 millioner ganger og fått mye spilletid på radio både i- og utenfor Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.