Anna Kajander fra Lofoten ut med låta «Hybelkanina»

sony

Med «Hybelkanina» leverer Anna Kajander enda et stykke smakfull pop. Denne gangen med et lydbilde som viser en litt råere side, både lyrisk og musikalsk. 

Den nordnorske artisten går en travel vår i møte med flere konserter i løpet av det kommende halvåret, og hun gleder seg kanskje spesielt til å stå på scenen hjemme i Lofoten i august.

Hybelkaniner kommer i flere former og «Hybelkanina» handler om å ta et oppgjør med ting og forhold som blir liggende urørt i livet, og som man innimellom må ta seg sammen for å rydde opp i eller helt bli kvitt. Låten er, i likhet med «Æra» produsert sammen med Jonas Kroon, og musikalsk beveger Anna seg i et noe mørkere landskap enn tidligere, men «Hybelkanina» har fremdeles et tydelig driv og en fengende melodi. Samt Annas umiskjennelige vokal.

Påsken er over, våren er her og det passer perfekt å ta en skikkelig vårrengjøring i kriker og kroker av livet så vel som i hjemmet. 

«Hybelkanina» fra Anna Kajander er tilgjengelig på alle digitale plattformer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.