60 000 digitale lys for døde

adstate

I løpet av de siste årene er det blitt populært å tenne et digitalt lys for sine kjære. Derfor velger mange pårørende i dag å opprette en minneside for den avdøde, i samarbeide med sitt lokale begravelsesbyrå.

Så langt i år er det opprettet minnesider ved 6 000 dødsfall i Norge, det er skrevet over 23 000 kondolanser og tent nærmere 60 000 digitale lys til minne om de avdøde.

– Trenden er sterkt økende og vi ser at utviklingen er lik i alle de Europeiske landene vi er virksomme i opplyser Simon Hansen Elvestad, gründer i Adstate som leverer denne digitale løsningen til norske begravelsesbyråer.

For mange familier vil den omtanken som blir vist gjennom et tent lys, være til hjelp og trøst under ellers vanskelige omstendigheter.

– Vi hadde i sommer en minneside for en ung jente som ble besøkt av 130 000 personer. Det ble tent over 1400 lys og skrevet 600 kondolanser. For hennes familie ble støtten en sterk opplevelse avslutter Simon Hansen Elvestad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.