Widerøe: Alle kommer fem til jul

widerøe

Med julaften rett rundt hjørnet har Widerøe den siste tiden, som julenissens hjelpere, jobbet natt og dag for igjen å kunne levere bra regularitet til passasjereene. Så langt har desember vist seg å være en rekordmåned. På Langnes har Widerøe en regularitet på 98,8 %.

Widerøe tar ikke juleferie av den grunn, og lover å jobbe like iherdig i dagene som kommer for å få alle frem til jul. Regulariteten 1. desember til dd. er 3,4 prosentpoeng over målsettingen for Widerøe i desember måned. Og 5,1 prosentpoeng bedre enn tilsvarende periode i fjor.

– Etter en dårlig periode med altfor mange kanselleringer i september og deler av oktober er det gledelig å kunne fortelle om fly på rute og god regularitet. Spesielt med tanke på julehøytiden og alle som skal frem eller hjem til jul, sier informasjonssjef i Widerøe Catharina Solli.

2018 har vært et spennende år for Widerøe med tre nye jetfly mange nye ruter. Men selvsagt har nissen forkjørsrett.

– Vi gir julenissen og sleden hans forkjørsrett på himmelen og bistår ham med julegaveleveransen, også i å, sier Catharina Solli.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.