Visma Ski Classics sesongstart: Fjerde sesong som tittelsponsor for Visma

visma

Sesong 9 av Visma Ski Classics går av stabelen denne helgen, og konsernsjef i Visma, Øystein Moan, gir innsikt i effekten av sponsoratet og den kommende sesongen.

– Det har vært en fantastisk reise for Visma å sponse Visma Ski Classics over de tre siste årene, og vi gleder oss til den kommende sesongen, sier Øystein Moan.

Visma har vært tittelsponsor av Visma Ski Classics siden 2015. Skimesterskapet består av flere prestisjetunge og tradisjonsrike skirenn som Marcialonga, Vasaloppet og Birkebeinerrennet. Nyhet denne sesongen er Engadin Skimarathon, det første friteknikk-rennet i Visma Ski Classics’ historie.

Eksponering i nye markeder
Interessen for langdistanserenn er økende, og Visma får stor eksponering gjennom de tv-overførte skirennene som sees av over 20 millioner seere i 70 land over hele verden.

I år vises også Visma Ski Classics på danske TV3 Sport. Danmark er et viktig marked for Visma og representerer det tredje største landet når det kommer til deltakere på startstreken i Vasaloppet.

– Antallet tv-seere har økt jevnt over de siste tre sesongene, og den brede dekningen gir oss muligheten til å nå frem til publikum vi vanligvis ikke treffer. Dette bidrar til å gjøre varemerket vårt kjent både i Norden og i nye markeder, fortsetter Moan.

Stadig flere bruker mobile enheter i jobbsammenheng, og med ny funksjonalitet tilgjengelig gjennom nettskyen er Vismas produkter tilgjengelig for en mye bredere målgruppe enn tidligere.

Bygger sterkere relasjoner
Visma Ski Classics skiller seg fra andre mesterskap ved at amatører og profesjonelle skiløpere konkurrerer i samme renn. Det betyr at alle har muligheten til å utfordre noen av verdens beste skiløpere.

– Det er utrolig gøy for oss å møte deltakere og publikum ved arrangementene. En stor andel av deltakerne matcher våre målgrupper, og ved å treffe dem på arrangementene bygger vi sterkere relasjoner med både nye og eksisterende kunder.

Konserndirektøren har allerede meldt seg på flere renn til neste år, og er spent på den kommende sesongen:

– Jeg ser frem til å følge med på konkurransen denne sesongen og håper å se mange av våre ansatte, kunder og partnere i skisporet.

Sesong 9 av Visma Ski Classics startet med en prolog i Livigno, Italia, 30. november.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.