Visma fortsetter som Visma Ski Classics sponsor

visma ski

Visma Ski Classics består av Birkebeinerrennet, Vasaloppet, Marcialonga og åtte andre prestisjetunge langdistanserenn i Italia, Sveits, Tyskland, Tsjekkia, Sverige, Finland og Norge.

Visma har vært tittelsponsor av Visma Ski Classics siden 2015, og partene har nå blitt enige om en forlenget avtale som varer ut mai 2020.

– Interessen for langdistanserenn er økende. Forrige sesong ble antallet tv-seere doblet, noe som bidrar til å gi vår merkevare en bred dekning, også utenfor våre hovedmarkeder. Vi har tro på at samarbeidet bidrar til å skape positive opplevelser mellom merkevaren vår, skiløperne, lagene og publikum, sier Øystein Moan, CEO i Visma.

Det som skiller Visma Ski Classics fra andre mesterskap, er at både amatørløpere og profesjonelle lag deltar i de samme rennene, noe som bidrar til en spennende konkurranse som sees av over 20 millioner seere i 70 land rundt om i verden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.