VIDEO: Yomi – Erfaring

yomi

«Erfaring» er fortsettelsen på Yomis historie om ung kjærlighet som startet med dobbeltslippet «Kom nærmere» og «Ta det ned». Yomi, fra Stovner i Oslo, er en del av en ny generasjon rap og hiphop-artister. En generasjon som ikke er redd for å vise følelser.

Med tildels utleverende tekster på norsk følger Yomi i fotsporene til forbilder som blant annet Arif, Karpe Diem og Cezinando. Enten det er selvopplevd, eller basert på hva venner går gjennom, så skriver Yomi om det som berører ham.

Og når du er 16 så handler det mye om følelser, og om hvordan det er å oppleve det man har hørt og drømt om, selv, for første gang. Kan det bli mer ekte?

– Erfaring er fortsettelsen på historien ja, forklarer Yomi som på de to første låtene skrev om starten på en forelskelse.

Først om det å møte noen man blir interessert i, og så bli så forelsket at man er redd for å skremme den andre vekk med å være for intens. Men nå tar «Erfaring» oss altså forbi det stadiet.

På «Erfaring» jobbet Yomi med produsentduoen Skinny Days, og han er superfornøyd med den erfaringen også.

– Hver gang vi jobber sammen er det alltid utrolig gode vibes. De er dyktige og gjør opplevelsen av å jobbe profesjonelt med musikken min både morsom og lærerik, sier Yomi.

– Han har ikke blitt påvirket av den norske måten å rappe på, så han har likegodt tatt inspirasjon fra amerikansk hip hop og gjort det på norsk. Overraskende nok funker det, sier Skinny Days.

Se videoen Yomi – Erfaring her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.