VIDEO: Sandra Lyng og OnklP – Fall

sandra onklp

Sandra Lyng fra Mosjøen i Nordland og kjendis-rapperen OnklP hyller kjærligheten sammen i den ferske singelen «Fall» som er ute nå.

Tidligere i år slapp Sandra Lyng sin første norskspråklige låt på over 10 år. I dag er hun igjen aktuell med en låt på morsmålet, med en av Norges største navn innen musikken, OnklP.

– Vi har kjent hverandre nå i 12 år og har siden 2005 snakket om å gjøre en låt sammen. Vi har også skrevet ting sammen opp igjennom årene som har blirt ligget i «hvelvet». Endelig fant vi den rette låta for oss og det føles fint å kunne være sårbar og ekte. Jeg har alltid vært glad i Pål (Onkl P) og digger det han har gjør som låtskriver og rapper. Jeg er så er stolt av å gjøre en låt med han, sier Sandra Lyng.

«Fall» handler om kjærlighet og at kjærligheten er større enn alt det overflødige. Teksten er velfundert og melodien suser fint avgårde, så samarbeidet har tydeligvis vært vellykket.

– Sandra hadde en perfekt låt ide som fikk meg til å skrive om det jeg gikk igjennom akkurat da, forteller OnklP.

Se videoen her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.