Viaplay sender tittelkampen mellom Wilder og Fury

viaplay

NENT Group sender tittelkampen mellom de to superstjernene Deontay Wilder og Tyson Fury som pay-per-view på strømmeplattformen Viaplay 1. desember. Kampen vil koste 499 kroner.

1. desember er det klart for et gigantoppgjør i tungvekt når WBC-mester Deontay Wilder (40-0, 39 knockouts) møter tidligere tittelholder Tyson Fury (27-0, 19 knockouts) på Staples Center i Los Angeles.

Dette er den første tittelkampen mellom to ubeseirede tungvektsboksere siden 1992, og blir en av årets virkelig store boksedueller.

Sloss om muligheten til å møte Joshua
Det forventes at vinneren av oppgjøret mellom Wilder og Fury vil få muligheten til å prøve seg mot WBA-, IBF-, WBO- og IBO-mester i tungvekt Anthony Joshua (22-0, 21 knockouts) neste vår. En forventet duell mot Joshua vil da samle alle de største tungvektsbeltene under én uttøver.

Wilder mot Fury vil vises eksklusivt som pay-per-view på Viaplay i Norden og koste 499 kroner.

Administrerende direktør i NENT Group Norge, Vegard Klubbenes Drogseth, gleder seg til å kunne vise nok en stor boksekamp på Viaplay.

– Fans i Norge og Norden er blitt vant til å få de største oppgjørene eksklusivt på Viaplay. Wilder mot Fury er et gigantisk oppgjør – to ubeseirede tungvektere i duell om en verdensmestertittel og sjansen til å skape historie mot Joshua i den påfølgende matchen. NENT Group er «King of the Ring» i Norden, og vil fortsette å investere i de beste sportsopplevelsene, sier Drogseth.

I august 2017 bragte NENT Group det historiske oppgjøret mellom Floyd Mayweather Jr og Conor McGregor til fans i hele Norden, i det som var tidenes største pay-per-view-event.

Boksekampen mellom Wilder og Fury kjøpes på viaplay.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.