Stina Talling slipper årets BlimE-låt

sony

Årets BlimE-låt er det 16 år gamle Stina Talling fra Bergen som står bak. «BlimE (Mer enn god nok)» er Stinas første offisielle utgivelse som artist og låtskriver.

-Det er så viktig at låten har et positivt budskap, og det var fint å være så involvert i å skrive teksten» forteller hun. «Det er en ære å kunne være en del av dette, og jeg elsker at min aller første låt handler om å akseptere seg selv. Selv når man gjør feil, sier Stina Talling.

Stina forteller at hun, da hun gikk på barneskolen, brukte mye av sommeren og høsten på å lære BlimE-dansen og syntes at hele opplegget var både gøy og viktig.

– Jeg håper jeg kan være med på å inspirere og motivere barn og unge til å være snillere mot hverandre. Og seg selv, sier Stina.

I et samfunn hvor fokus i stor grad er på hvordan man fremstår, heller enn hvordan man har det, har den kjente YouTuberen valgt å fokusere på humor og personlighet.

– Perfeksjon er kjedelig! Det er når vi tør å være oss selv, perfekt uperfekte, at vi blir mest kreative og spennende, sier Stina.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.