Verdensstjernen Alan Walker opptrer på Spellemannprisen

alan walker

Det nærmer seg en storslagen feiring av norske musikkåret i Oslo konserthus, hvor det skal deles ut 24 Spellemannpriser. I tillegg skal publikum få se et bredt spekter av artister opptre, og nå er det klart at en av verdens største EDM-stjerner, og fjorårets vinner i kategorien Årets låt, inntar scenen med en storslått opptreden.

Ikke bare er det første gang Alan Walker spiller på Spellemann, men det er også første gang i historien at Walker stiller med fullt band på scenen på norsk jord. Det ryktes også at han har noen overraskelser til publikum. Walker er i år igjen nominert i kategorien Årets låt for ”Alone” og stjernen ser frem til å innta scenen i Oslo konserthus søndag 25. februar.

– Det er en ære å få åpne årets Spellemann-show. Jeg gleder meg stort til både opptredenen og til å sitte som nominert i salen. I fjor kunne jeg dessverre ikke være med på prisutdelingen, så jeg er veldig glad for at jeg får være der i år, sier Alan Walker.

Artist og DJ, Alan Walker, startet karrieren sin på gutterommet i Bergen. På bare tre år har han tatt verden med storm, etter slippet av hitlåta ”Faded” i 2015. Ved å bruke den digitale verden som sin kreative plattform har han klart å skape sitt eget univers, og her utvikler musikken hans seg stadig. Han er en av få musikere som har oversteget en milliard visninger på YouTube, og opptredenen hans på Spellemann skal han dele med alle sine 12 millioner følgere fra over hele verden når opptredenen hans streames live via hans egen YouTube-kanal.

– Vi har brukt mye tid på å forberede opptredenen, og jeg håper folk liker det vi kommer med. Blant annet vil jeg opptre med et eget band, som jeg gleder meg til, avslutter artisten.

Tidligere er Hkeem, Dagny, GURLS og Erlend Ropstad annonsert av artister som skal opptre på Spellemannprisen. Flere vil bli annonsert neste uke.

Foto: Stian Andersen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.