Ellos lanserer kolleksjon sammen med Sandberg Wallpaper

ellos

Sammen med den svenske designbedriften Sandberg Wallpaper har Ellos skapt en unik, tekstil livsstilskolleksjon basert på originalmønstre fra tapeter håndplukket fra Sandberg Wallpapers mønsterskatt.

I den nye kolleksjonen vil mønstre som tidligere bare har eksistert som tapeter, tilbys som tekstilprodukter og mote hos Ellos.

Ellos fortsetter å utvikle sitt mote- og hjeminnredningssortiment med en ny og prisgunstig tekstilkolleksjon laget i samarbeid med Sandberg Wallpaper. Det unike designsamarbeidet er basert på en felles forkjærlighet for tidløst, skandinavisk design og det å fortelle historier gjennom vakre, håndlagde mønstre. Målet for samarbeidet har vært å verne om håndverk, kunnskap og å skape et hjem hvor man føler seg vel. 

Sandberg Wallpaper er en svensk designbedrift som designer tapeter med et unikt uttrykk hvor kjærligheten til håndverket er til stede i hvert steg. Samarbeidet har gitt Ellos muligheten til å skape en kolleksjon med et varemerke som deler lidenskapen for håndtegnede mønstre og forseggjorte uttrykk med vakre former. 

– Vi er stolte over å få forvalte en fantastisk mønsterskatt, og dele unikt design ved å skape en tekstil kolleksjon sammen med Sandberg Wallpaper. Vi ser at kundene våre setter stor pris på slike samarbeid, og håper at mange vil smykke hjemmene sine med disse vakre mønstrene i høst, sier Ulrika Sjövall, designsjef på Ellos.

– Å få lage denne kolleksjonen sammen med Ellos, et varemerke med sterk designlidenskap, føles utrolig spennende. Begge varemerkene stammer fra Sjuhäradsbygden, et svensk område med utømmelig entreprenørskap og lang tradisjon innen design og tekstilproduksjon, sier Sara Bergqvist, designsjef hos Sandberg Wallpaper.

Kolleksjonen lanseres på Ellos.no den 6. november, og omfatter trykte og jacquardvevde linduker, servietter, kjøkkenhåndklær, pynteputer og klær. Fargeskalaen går fra deilige, duse farger til mer fargestyrke i plaggene for å gjenspeile samtiden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.