Vegard Leikvoll Moberg forlater Glimt

fotball

Etter en fantastisk sesong med Bodø/Glimt, som tok en andreplass i Eliteserien, har Vegard Leikvoll Moberg nå bestemt seg for at han er ferdig på Aspmyra.

– Jeg snakket med dem (Glimt) på mandag, og da ga jeg et endelig nei. Jeg har hatt tilbud om kontraktsforlengelse i en lengre periode. Jeg har vært i tenkeboksen hele veien, og jeg har oppriktig ikke vært sikker, sier Leikvoll Moberg til Nettavisen.

Les også:  Thor Hushovd blir ekspertkommentator i TV 2

Ifølge flere kilder skal det foreligge tilbud fra andre klubber i Eliteserien til spilleren.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.