TV 2 klar med «Juleaksjonen»

juleaksjonen

En rekke kjente personer og artister stiller opp når TV 2 i samarbeid med Røde Kors inviterer til «Juleaksjonen» i beste sendetid på TV 2 i desember.

Lørdag 16. desember kl. 20 går startskuddet for den nesten tre timer lange sendingen «Juleaksjonen» på TV 2. Her blir det blant annet sterke og rørende historier, nære møter og flere musikalske høydepunkt. Målet med sendingen er å skaffe nye faddere til Røde Kors sin fadderordning, og mottoet for sendingen er «Gi barn i nød en mulighet».

– Å få være med på «Juleaksjonen» er et privilegium. Jeg tror det er bra å stoppe litt opp i en hektisk desembertid og se at vi kan gjøre noe for mennesker andre steder i verden. Et lite bidrag fra deg, kan gjøre en stor forskjell for andre, sier Erik Thorstvedt.

Røde Kors er svært glade for at hele TV 2 ønsker å skape årets viktigste lørdagssending lørdag 16. desember.

– Juleaksjonen på TV 2 er et strålende eksempel på en felles dugnad hvor mange bidrar med det de kan for å gjøre verden til et litt bedre sted. TV 2 fyller flatene sine med viktige og engasjerende historier, kjente artister bidrar med flott musikk, og vi i Røde Kors skal sørge for at bidragene fra det norske folk kommer dit det skal, sier Øistein Mjærum, kommunikasjons- og markedsdirektør i Røde Kors.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.