Turid Apsnes blir ny konserndirektør i SpareBank 1 Nord-Norge

snn

Turid Aspenes (51) blir landsdelsbankens nye direktør for Konsernutvikling. Hun overtar stillingen etter Petter Høiseth, som tidligere i år tiltrådte som SpareBank 1 Nord-Norges nye konsernsjef.

Aspenes kommer fra stillingen som HR-sjef i samme konsern. Hun er utdannet lærer fra UiT Norges arktiske universitet, og har i tillegg ledelsesutdanning fra Handelshøgskolen BI.

– Jeg er både stolt, glad og ydmyk for å få denne muligheten, og svært glad for tilliten konsernsjefen viser meg. Etter mange år i SpareBank 1 Nord-Norge kjenner jeg organisasjonen godt, og gleder meg til å møte nye utfordringer og muligheter i en ny rolle, sier Turid Aspenes.

51-åringen har jobbet i SpareBank 1-systemet siden 2006, og de siste seks årene har hun vært ansatt i SpareBank 1 Nord-Norge. Aspenes har også erfaring fra IT-bransjen og som allmennlærer på Kroken ungdomsskole.

– SpareBank 1 Nord-Norge er en arbeidsplass som kjennetegnes av en verdiorientert ledelse og filosofi, og med en strategi og visjon som appellerer til både hjerte og hode. Jeg er veldig motivert og klar til å gyve løs på nye utfordringer for konsernet, der særlig koordinering av utviklingsarbeidet vil stå i fokus, sier Aspenes.

Konsernsjef Petter Høiseth er svært fornøyd med å ha funnet sin nye konserndirektør i egne rekker.

– Det var svært stor interesse for denne stillingen, og meget høyt nivå på søkerne. Da er det gledelig at vi fant den beste kandidaten i egne rekker, sier Høiseth.

Etter ansettelsen av Turid Aspenes består toppledelsen i SpareBank 1 Nord-Norge av seks kvinner og åtte menn. Aspenes tiltrer stillingen som konserndirektør tirsdag 11. juni. Petter Gjerpe er konstituert som ny HR-sjef inntil videre.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.