Trafikkopplæring med musikkteater i Nordland

sal konsert kino

Nordland Fylkes Trafikksikkerhetsutvalg sender i uke 38 teatergruppa «Laffen og Kikka» rundt på skolene i fylket med trafikkteater-forestillinga «Ville veier og vrange skilt». 

Turnèen starter med forestilling på Sortland skole mandag 16. september, og når teppet faller etter siste forestilling på Berg i Sømna fredag 20. har stykket i løpet av uka vært innom 10 skoler i kommunene Sortland, Lødingen, Evenes, Saltdal, Vefsn og Sømna.

I «Ville veier og vrange skilt» trekkes ungene inn i gjenkjennelig trafikksituasjoner som de møter i hverdagen. Med fakta og humor, sang og musikk settes fokus på skilt, trafikklys, kryssing av vei, refleksbruk, busskultur og utfordringer som må takles av en liten, myk trafikant.

Skuespillere er Leif Fjelldal og Christel Aas. De er også ansvarlig for manus og musikk. Forestillingen varer ca. 40 min. Les mer og hør sangene på www.laffenogkikka.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.