Tinder lanserer «Min første Pride»-merke for skeive medlemmer

slager

Som en av de første datingappene som utvidet kjønnsidentiteter og seksualiteter på plattformen sin, har Tinder alltid vært et inkluderende sted. Tinder har også etablert seg som et trygt tilholdssted for det skeive miljøet når det gjelder å stå fram.

Datingappen gir medlemmene muligheten til å utforske sine preferanser og møte nye mennesker online før de føler seg klare til å gjøre det i virkeligheten.

Som avslørt i Tinders siste Future of Dating-rapport, sier over halvparten (54 %) av LGBTQIA+-identifiserende personer mellom 18 og 25 år som ble spurt, at de hadde stått fram på en dating-app før de hadde gjort det overfor venner og familie. Dette gjør det til en vanlig praksis å stå fram online, og en viktig del av reisen mot å være åpen. Generelt sa den nye generasjonen av single at deres seksualitet (33 %) og kjønnsidentitet (29 %) har blitt mer flytende de siste tre årene.

For å bedre støtte og feire medlemmenes prosess med å stå fram, introduserer Tinder «Min første Pride»-profilmerke. De nyeste medlemmene vil kunne koble seg med andre for å oppleve sin første Pride-sesong sammen.

– Våre LGBTQIA+-medlemmer i alderen 18 til 25 år har mer enn doblet seg de siste to årene, og dette fellesskapet er den raskest voksende gruppen på Tinder 3, sier Melissa Hobley, Global markedsføringssjef i Tinder før hun legger til:

– Det er en ære å spille en rolle i deres reise fra å stå fram til å finne fellesskap, og vi er forpliktet til å skape mer inkluderende måter å skape de autentiske forbindelsene på som dagens datere verdsetter mest, sier Hobley.

I tillegg til «Min første Pride»-merke, tilbyr Tinder en autentisk og gjenkjennbar måte for alle medlemmer å feire Pride på, enten de er en del av LGBTQIA+-samfunnet eller er allierte. Tinder har introdusert en rekke nye profilmerker som gir medlemmene enda flere alternativer til å uttrykke seg selv og opprette forbindelser med andre på en meningsfull måte. Merkene er designet for å hjelpe medlemmene å bygge bro mellom å skape relasjoner online og bygge et offline-fellesskap.

De nye merkene inkluderer:

Min første Pride – For en person som nettopp har stått frem, kan det være skremmende å delta på en skeiv bar eller i en Pride-parade. Dette merket ble skapt med det formål å bistå personer som deltar på Pride for første gang, ved å hjelpe dem å finne og danne relasjoner med andre deltakere. Målet er å gi dem muligheten til å dele opplevelsen av Pride sammen.

Jeg kom ut online – Dette æresmerket er dedikert til fellesskapet av de som har startet sin «Stå fram»-reise med et viktig digitalt første steg.

Beskytt skeive møtesteder – Uansett om det er online eller offline, kan ikke betydningen av skeive rom som fremmer aksept og fellesskap undervurderes.

Happy Pride – Pride er en feiring for alle, enten du nettopp har stått fram online eller er stolt åpen for hele verden.

Proud Ally – Enten du er en del av fellesskapet eller ikke, er allianse og støtte utrolig meningsfylt og noe som bør feires.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.