Her er deltakerne i årets sesong av «Sommerhytta»

tv2

TV 2-suksessen «Sommerhytta» har premiere i april. I år er det fire unge deltakerpar som skal konkurrere om å vinne sin sommerhytte på Myllatunet i Nordmarka i Lunner kommune.

Det er moderne og miljøvennlige hytter i vakre omgivelser med natur og mange muligheter som møter de fire deltakerparene i årets sesong av «Sommerhytta». Myllatunet ligger i Nordmarka i Lunner kommune på Hadeland, hvor man kan boltre seg i ulike fritidsmuligheter hele året og nyte naturen rett inn i stua.

I ti uker skal de fire deltakerparene gjennom omfattende oppussing, konkurranser, og inspirerende utfordringer både inne og utendørs. Hver torsdag er det ukefinale, der ukesvinnerne får en gullhammer. Det laget som står igjen med flest gullhammere i finalen, vinner sin helt egen sommerhytte til odel og eie.

Hvem finner de smarteste løsningene? Og hvem har de beste snekkerferdighetene, og er det noen av deltakerne som har grønne fingre og geniale løsninger for hagen? Det er mye som står på spill når fire par konkurrerer om å vinne sin egen hytte.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.