Katrine Moholt leder nytt TV 2-program om barneoppdragelse

tv2

Finnes det en riktig måte å oppdra barn på? Det skal vi prøve å finne ut mer om i et helt nytt TV 2-program, som Katrine Moholt blir programleder for. Nå søker hun familier som vil delta i programmet.

TV 2 ønsker å komme i kontakt med familier som kan tenke seg en uforglemmelig opplevelse ved å delta i programserien. Familiene må være klare for å løse spennende utfordringer sammen. Hovedmålet er å inspirere andre familier i hele Norge.

– Vi ser jo hvordan oppdragelsen kan prege det voksne livet vårt. Nå er vi på jakt etter familier som har en oppdragerstil de virkelig har tro på og som de har lyst til å vise fram. Vi ønsker å komme i kontakt med familier som mener at deres måte å oppdra barna på kan inspirere andre foreldre, samtidig som de har lyst til å diskutere og lære, sier Moholt.

– Vi skal stille spørsmål, og gi foreldrene og barna utfordringer og oppgaver, som igjen gjør at vi må ta den viktige praten om hvordan våre handlinger som voksne kan prege barna våre på godt og vondt resten av livet, forteller programlederen.

– Jeg mener faktisk at dette programmet kan være med å endre livene til norske barn. Vi skal belyse og sette fokus på hva som er viktig i barndommen, og hva vi som foreldre bør og ikke bør gjøre for å være med å skape trygge, velfungerende mennesker, sier Moholt.

Katrine Moholt, som selv har tre barn, er glad for å få være med på å lage dette programmet.

– Som trebarnsmor, med to store og ett lite barn, er dette helt i min gate. Jeg er så gira på å lære nye metoder og få nye verktøy som kan brukes i den mange ganger så utrolig krevende oppgaven det er å være foreldre, sier programlederen.

– Jeg gleder meg til å møte foreldre med ulik oppdragerstil, og jeg mener virkelig at målet for dette programmet skal være at barna våre får litt mer reflekterte foreldre, og dermed en bedre barndom. Det er ikke småtterier, men jeg har virkelig tro på at vi skal få det til. Vi har mye å lære av barna våre. Dette er et program om og med foreldre og barn, og jeg kan love både latter og tårer, men aller mest inspirasjon, avslutter Moholt.

– Dette er et spennende og viktig prosjekt for oss i TV 2. Katrine Moholt er, med sin erfaring, varme og trygghet, perfekt for dette programmet. Vi er veldig glade for at hun takket ja til denne nye utfordringen, sier TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen.

Opptakene til serien vil foregå i en begrenset periode etter avtale med hver familie i løpet av forsommeren 2023. I tillegg blir det noen opptak i august. Det er ikke krav til hvor mange barn en familie som deltar har, men minst ett barn må være i alderen 5-12 år. Kjenner du noen som inspirerer deg? Eller har du lyst til å delta i programmet selv? Da vil TV 2 gjerne høre fra deg! Send mail til: foreldre@tv2.no.

Familiene som blir med i serien vil få tett oppfølging hele veien. I tillegg vil en kompetent psykolog gi foreldrene råd underveis i programmet. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.