tine

115 melkebønder fikk pris for særdeles god melkekvalitet

Melkebønder belønnes for å ha levert melk av ypperste kvalitet over lang tid. Onsdag var prismottakerne fra hele landet samlet i Lillestrøm for å motta sin velfortjente heder. Blant gratulantene var landbruks-... Les mer »
tine

Gull til Norge i kokke-OL

Jubelen stod i taket da det i dag ble klart at Norge vant OL i kokkekunst i Stuttgart. TINE er stolt sponsor av kokkelandslaget. – Vi er helt i skyene. Å vinne... Les mer »
tine kukraft

TINE med forventet nedgang i 2019

På tross av betydelige kostnadsbesparelser og vekst innenfor smakssatt melk og ost, er likevel resultatet fra fjoråret, 348 millioner svakere enn året før. – Dessverre akkurat som ventet, sier konsernsjefen i TINE.... Les mer »
tine kukraft

TINE bygger ut meieriet på Dovre

TINE har vedtatt å bygge ut meieriet på Dovre. Det betyr at TINE tar opp kampen med importert kvitmuggost. Med en investering på vel 50 millioner kroner vil produksjonskapasiteten dobles og arbeidsplassene... Les mer »
tine

Nå kommer TINE smøreost i Bodø-butikkene

Hele Norges favorittost, Norvegia, kommer nå i smøreost på tube. Norvegia er ystet på fersk, norsk melk og kommer i smakene skinke og bacon. Smøreostene produseres på TINEs meieri på Tretten i... Les mer »
tine

TINE satser videre på pappbeger

Siden midten av september har TINE testet lettrømme i pappbeger i KIWI-butikker over hele landet. Kundene tok det imot med åpne armer, men feil i produksjonen har ført til flere at flere... Les mer »
tine

Folket vil ha rømme i pappbeger

TINEs nye pappbeger selger som bare det og selskapet er klare til å rulle ut pappbeger på flere produkter i 2020. Men, i en mellomfase får pappbegeret plastlokk. Siden midten av september... Les mer »
tine

Endelig en julekalender full av ost!

En ostekalender for osteelskere er nå i butikkene. Kalenderen inneholder 24 av TINEs kjente, kjære norske oster og en av ostene er ystet eksklusivt for kalenderen. TINEs julekalender er Norges første julekalender... Les mer »
ost

Medaljer til 7 TINE-oster i oste-VM i Italia

Denne helgen gikk Oste-VM av stabelen i Italia og oster fra TINE og OsteCompagniet tok hjem hele 7 medaljer. World Cheese Awards arrangeres hvert år av den britiske stiftelsen Guild of Fine... Les mer »
meierier melk

TINE med sterk andreplass i ny omdømmekåring

Godt bærekraftsarbeid er blant årsakene til TINEs topplassering. I en fersk omdømmemåling fra Ipsos kommer TINE på andreplass, bare slått av Coop Norge. Totalscoren på 82 er det samme som fjorårets plassering... Les mer »