Verdens første bilstol med integrert airbag for barn

pr-o

Verdens første bilstol med integrert airbag, Anoris T i-Size fra Cybex, har nylig vunnet prisen som den best testede bilstolen for barn noensinne, ifølge Stiftung Warentest og ADAC.

Den forovervendte bilstolen sine testresultater illustrerer klart fordelene ved den nye airbagteknologien til Anoris T i-Size, som beviser et bedre resultat selv sammenlignet med bakovervendte bilstoler. 
Selve testresultatet var 0.9 for prestasjonen i ulykker, både fra ADAC, ÖAMTC, Stiftung Warentest og TCS – et resultat som aldri er sett tidligere.

I tillegg til sikkerhet har også Anoris T i-Size smarte funksjoner som er ypperlig til bilferien i sommer. Med sin forovervendte posisjon kan foreldre interagere med sine barn via bakspeilet, slik at førerens fokus er rettet fremover. Bilstolen er også ekstra komfortabel på lengre turer, og gir frihet til å bevege seg for barn helt opp til 6 år (to år lengre enn en sammenlignbar konvensjonell bilstol til barn).

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.