politiet

Politimann i Helgeland tiltalt for voldtekt

Mandag startet den omfattende rettssaken i Helgeland tingrett der 30 dager er satt av til behandlingen. En politimann fra Nordland er anklaget for to voldtekter, melder NRK. – Min klient har gjennom hele... Les mer »
vinter fjell

Advarsel: Stor snøskredfare på Helgeland

Politiet i Møre og Romsdal varsler om orkan søndag, ifølge NRK. Samtidig er det sendt ut varsel fra Varsom.no om stor snøskredfare i Helgeland. Varselet om snøskredfaren (farenivå fire, altså det høyeste) skal gjelde... Les mer »
apple

Svindel-SMSer sendt i Kredinor sitt navn

Det er denne helgen sendt svindel SMS-er med link hvor det gis inntrykk av at Kredinor er avsender. Det virker som om mottakerne her «tilfeldige» personer. Kredinor har IKKE sendt SMS-varsel denne... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Bilbrann i Mo i Rana – Ingen personskader

Politiet rapporterer at nødetatene rykket ut til en bilbrann på Mo onsdag i 17-tiden. Alle i bilen skal ha kommet seg ut. Det hadde vært et mindre branntilløp som ble slukket ved... Les mer »
facebook

Politiet advarer om ny svindeltrend i Rana

Politiet advarer om en økende svindeltrend i Rana, opplyser Blad. Svindlere tar over og benytter profiler til andre på Facebook, får tak i andre personer og overbeviser dem til å bli med... Les mer »
politibil

Rød Opel Astra stjålet i Vågan – Politiet vil ha tips

I løpet av natt til lørdag er det blitt stjålet Opel Astra, 2005 modell, Rød, kombikupé, uten skilter i Vågan ved Laukvik. Observasjoner bes meldes til politiet på 02800, oppfordrer Nordland politidistrikt... Les mer »
politi

Trafikkulykke på Mo i Rana – To personer skadet

Det har vært en trafikkulykke mellom en bil og en motorsykkel i sentrum på Mo i Rana i 8-tiden mandag, melder Nordland politidistrikt. En sjåfør blir henta av helikopter, og fløyet til... Les mer »
brann hus

Brann i flermannsbolig i Mo i Rana

Politiet melder at det brenner i en flermannsbolig utenfor sentrum i Mo i Rana i 3-tidan natt til fredag. Beboerne er evakuert, ifølge NRK. Det er foreløpig ingen indikasjon på at noen... Les mer »
brann

Husbrann i Lofoten slukket

Polititet rapporterer om en brann i et hus på Bøstad i Lofoten kl. 4 natt til mandag, opplyser NRK. Brannen ble slukket i 5-tiden. Ingen personer skal ha omkommet eller ha blitt... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Sovnet på utested i Mo i Rana

Politiet måtte ta med seg en person, en mann i 20-årene natt til lørdag, og sette personen i arrest. Mannen sov inne på et utested i Mo i Rana, men han ble... Les mer »