politi

Voldshendelser i Rana nyttårsaften

Det har vært en veldelig avslutning på 2020 i Rana. Det var en voldshendelse på Ytteren, fornærmede var forlatt før politiet kom på stedet. Det var også en voldshendelse på privat fest... Les mer »
politibil

Knivdrama i Mo i Rana: En person arrestert

Bevæpnet politi rykket ut til alvorlig voldhendelse i Mo sentrum etter melding om mulig knivstikking mandag i 19-tiden, opplyser politiet. En person er pågrepet. En annen person er fraktet til sykehus med... Les mer »
fartsgrense

Mann i 20-årene tatt for fyllekjøring i Mo i Rana

Politiet rapporterer at en mann i begynnelsen av 20-årene ble pågrepet for promillekjøring i Mo i Rana natt til lørdag i 4-tiden. Bevissikring og avhør av den mistenkte 20-åringen er foretatt, opplyser... Les mer »
vinter trafikk

To tatt for råkjøring i Narvik

Politiet fikk en melding om råning/ sladding ved Vassvik i Narvik natt til tirsdag i 2-tiden. Politiet kjørte til stedet og traff på to biler som passet til beskrivelsen. Politiet observerte selv... Les mer »
politiet

Mistet førerkort etter trafikkuhell i Mo i Rana sentrum

Politiet melder om et trafikkuhell i Mo i Rana sentrum natt til lørdag i 4-tiden. En bil med to personer kjørte i grøfta og veltet på taket. Det skal ikke ha vært... Les mer »
ratt subaru

Alvorlig trafikkulykke ved Ballangen

Politiet melder om en trafikkulykke mellom Ballangen og Narvik på E6 ved Råna i 11-tiden torsdag. Ulykken er en møteulykke mellom to vogntog og en personbil. To personer som var i personbilen... Les mer »
bolig kjøkken brann

Brann i Øverdalen i Rana: To personer skadet

Nødetatene har vært på en privatadresse i Øverdalen i Rana etter det oppstod brann i en elektrisk ovn i 7-tiden søndag morgen. Brannen var slukket når nødetatene kom frem. To personer tatt... Les mer »
politi

Tatt for fyllekjøring i Mo i Rana – Hadde ikke førerkort

Politiet rapporterer at en bil ble stanset i sentrum. Føreren mistenktes for ruspåvirket kjøring og bevissikring ble utført. Men ruspåvirket kjøring var bare ett av problemene: bilføreren anmeldes også for kjøring uten... Les mer »
politi

Togpassasjer havnet i fyllearresten i Rana

Politiet fikk en melding om en aggressiv og beruset mann som nektet å forlate toget i Rana natt til fredag i 1-tiden. På grunn av atferden ble mannen pepret av politiet. En... Les mer »
politi

Bilrømling tatt i Rana

I Rana har politiet kontroll på bilføreren som stakk av tidligere onsdag kveld, opplyser NRK. Det var under en trafikkontroll på Langneset i Rana kommune at en bil stakk av fra politiet. Under... Les mer »