ambulansebil

Trafikkulykke på Sortland: En person skadet

Nødetatene rykket ut til Strand på Sortland etter melding om trafikkulykke fredag kveld i 15-tiden. Det hadde skjedd en kollisjon mellom en personbil og en ATV, ifølge politiet. Fører av ATV er... Les mer »
fartsgrense

Råkjørte i Fauske: Tatt i Dunderlandsdalen

En bilfører ble anmeldt og fratatt førerkortet etter å ha kjørt i 130 km/t i 90 sone på E6 i Dunderlandsdalen. Samme bil og bilfører ble tidligere onsdag kveld stoppet på E6... Les mer »
politi

Aggressiv pubgjest på Leknes arrestert

Politiet fikk en melding om en aggressiv gjest på en lokal pub på Leknes natt til tirsdag i 1-tiden. Mannen har gått til angrep på andre gjester. Ingen av gjestene skal ha... Les mer »
politi

Utagerende mann i 20-årene bortvist fra Mo i Rana sentrum

Politipatruljen bortviste en mann i midten av 20-årene fra Mo i Rana sentrum natt til søndag i 3-tiden. Mannen i 20-årene var utagerende og ufin på et utested, der skal han ha... Les mer »
up

Mann i 50-årene tatt for grisekjøring i Dunderdalen

Utrykningspolitiet har gjennomført kontroll på E6 i Dunderdalen ved Mo i Rana fredag i 13-tiden. Ett førerkort ble beslaglagt fra mann i 50-årene på bakgrunn av adferden. Ifølge politiet var det snakk... Les mer »
politiet

Mann i 20-årene påkjørt i Svolvær

Politiet rapporterer at en mann i 20 årene er påkjørt av personbil på Raftsundveien i Svolvær i 12-tiden søndag. Mannen er bevist og det er meldt om lettere personskader. Politi og ambulanse... Les mer »
ambulansebil

En til sykehus etter brann i Doktorbakken på Mo i Rana

Nødetatene rykket ut til en brann i Doktorbakken på Mo i Rana i 5-tiden fredag morgen. Beboere fikk evakuert seg ut etter at det begynte å brenne i en vaskemaskin, ifølge politiet.... Les mer »
politi

Båtfører promilletatt ved Hauknes i Mo i Rana

Etter tips om merkelig oppførsel til sjøs, ble en båtfører ved Hauknes i Mo i Rana kontrollert natt til søndag, opplyser politiet. Vedkommende (mann i 20-årene) blåste til over tillat promillegrense. Bevissikring... Les mer »
politi

Slåssing på utested i Mo i Rana

Politiet fikk en melding om slåssing på et utested i Mo i Rana sentrum natt til fredag i 2-tiden. En person skal ha slått en annen. Politiet har vært på stedet og... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke ved Røsvoll i Rana

Politiet melder om en rrafikkulykke ved Røsvoll i 7-tiden tirsdag morgen. En bil skal ha kjørt av veien. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Fører av ulykkesbilen hadde kommet seg ut av kjøretøyet,... Les mer »