ambulansebil

Front mot front kollisjon i Mo i Rana

Politiet fikk melding om en trafikkulykke på E12 mellom Umbukta og Mo søndag i 15-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet. To personbiler har kollidert front mot front. Totalt fire personer er involver... Les mer »
Statsforvalteren i Nordland

Fikk 150 000 i bot for forsøpling og brenning av næringsavfall

Politiet har gitt AS Glea på Røst 150.000 kroner i bot for brudd på forurensingsloven. Bedriften ble anmeldt av Statsforvalteren i Nordland i desember 2019. Saken gjaldt forsøpling ved bedriftens område på... Les mer »
politi

Stoppet bilfører for ruskjøring i Mo i Rana – Hadde ikke førerkort

Politiet rapporterer at man har stanset kjøretøy der fører, en mann i 30-årene grunnet mistanke om ruskjøring. Det viste seg at bilføreren ikke hadde førerkort. Politiet melder at de har gjennomført bevissikring... Les mer »
politi

Trailer kjørt av veien ved Storforshei i Rana

Like nord for Storforshei har en trailer kjørt av E6 mandag morgen i 6-tiden. Traileren være kjørt helt ut av veibanen. Sjåfør kom seg ut av kjøretøyet og fremstår tilsynelatende uskadet, opplyser... Les mer »
politi

Politiet stoppet fest ved Selfors i Mo i Rana

Politiet avsluttet en fest etter klager fra naboer om forstyrrelse av natteroen ved Selfors i Mo i Rana natt til søndag i 4-tiden. En mann i begynnelsen av 20-årene ble innbrakt fra... Les mer »
politi

Slagsmål i Mo i Rana – En arrestert

Politiet fikk melding om et slagsmål mellom to personer i Mo i Rana natt til søndag i 4.30-tiden. Politiet dro til stedet og fikk kontroll på partene. Begge anmeldes for ordensforstyrrelse, opplyser... Les mer »
politi

Politiet måtte oppløse ungdomsfest på Selfors

Mange unge ungdommer var samlet ved Varmosletta på Selfors i Mo i Rana natt til lørdag. Natteravner mente festen var kommet ut av kontroll. Det skal ha vært mye alkoholbruk og støy.... Les mer »
politi

To personer pågrepet etter brann i Fauske

To personer er pågrepet og siktet for uaktsom fremkalling av fare for allmennheten etter at en leilighet ble utbrent i 22-tiden torsdag, og en annen er totalskadd på Fauske. Politiet mener de... Les mer »
ambulansebil

Slåss på gata i Rana – En person skadet

To menn i 20-årene har slåss på gata i Rana onsdag i 14-tiden, melder politiet. En person skal ha blitt skadet. Den skadede personen ble kjørt til sykehus av ambulanse. En person... Les mer »
bedrift lønn avtale

Politi og forskere kan tas ut i streik

Unio tar ut 990 statsansatte i streik dersom det ikke blir enighet i meklingen i årets lønnsoppgjør. En eventuell streik vil ramme universiteter, høyskoler, polititjenester og forvaltning. Etter brudd i lønnsforhandlingene i... Les mer »