lege helse

Mann (20) omkom i Rana

Preben Edvartsen (20 år) som ble funnet kritisk skadd på en privatadresse på Selfors i Mo i Rana natt til søndag 11.april, omkom på UNN i Tromsø torsdag 15. april, ifølge NRK.... Les mer »
politiet

Mann i 60-årene død i Hattfelldal etter ulykke

En mann i 60-årene døde i en ulykke da han ble klemt mellom en bil og traktor torsdag i 18-tiden, opplyser politiet. Bilen har trillet og truffet mannen og traktoren. Ingen andre... Les mer »
brann

Bilbrann på Smedveien i Mo i Rana

Politiet rapporterer om en brann i en bil i Smedveien i Mo i Rana natt til søndag i 24-tiden. Nødetatene ryddet ut til stedet. Brannen ble slukket. Ifølge fører skal brannen ha... Les mer »
politi

Trafikkuhell i Rana

En personbil har kjørt inn i en stolpe på Ranenget søndag kveld i 22-tiden, melder politiet. Det var to personer i bilen. Ingen av de to personene i trafikkuhellet i Rana skal... Les mer »
brann

Bilbrann ved boligbygg i Kabelvåg

Politiet fikk melding en om brann i et kjøretøy parkert utenfor et bolighus i Kabelvåg onsdag i 10-tiden. Brannvesenet kam raskt til stedet og startetr slukking. Beboere i huset kom seg ut... Les mer »
snøscooter

Tre tatt for ulovlig snøscooterkjøring i Mo i Rana

SNO og politiet har gjennomført oppsyn med snøscooterkjøring i Mo i Rana og Storforshei i 17-tiden lørdag . Av fire kontrollerte ble det tre anmeldelser. De ble anmeldt grunnet brudd på motorferdselloven... Les mer »
tak brann

Boligrann på Båsmoen i Mo i Rana

Nødetatene rykket ut til en brannmelding fra en privat bolig på Båsmoen i Mo i Rana natt til fredag i 23-tiden. Det hadde vært branntilløp i en oppvaskmaskin. Brannvesenet fikk kontroll på... Les mer »
politiet

Fyllekjører tatt uten førerkort i Mosjøen – To ganger samme dag!

Politiet melder at de kom politiet i kontakt med en bilfører i Mosjøen i 1.30.tiden natt til tirsdag som hadde rygget bilen inn i en snøskavl. Bilen satt fast. Bilfører fremstod som... Les mer »
politibil

Mistenkelig bil stoppet i Lofoten – Tatt med narko

Utrykningspolitiet stanset en bil i Lofoten etter mistenkelig kjøring på E10 ved Sundklakk lørdag kveld i 20-tiden. Bilfører mistenkes for ruspåvirket kjøring, og hadde ikke førerkort. En passasjer hadde mindre mengder narkotika... Les mer »
fartsgrense

Fem tatt i fartskontroll i Rana

Utrykningspolitiet har hatt laserkontroll i en 70-sone på E6 ved Vollan i Rana natt til mandag i 23-tiden, melder politiet. Fem bilførere fikk forelegg, høyeste hastighet som ble måt i 70-sonen var... Les mer »