brann hus

Brann i flermannsbolig i Mo i Rana

Politiet melder at det brenner i en flermannsbolig utenfor sentrum i Mo i Rana i 3-tidan natt til fredag. Beboerne er evakuert, ifølge NRK. Det er foreløpig ingen indikasjon på at noen... Les mer »
brann

Husbrann i Lofoten slukket

Polititet rapporterer om en brann i et hus på Bøstad i Lofoten kl. 4 natt til mandag, opplyser NRK. Brannen ble slukket i 5-tiden. Ingen personer skal ha omkommet eller ha blitt... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Sovnet på utested i Mo i Rana

Politiet måtte ta med seg en person, en mann i 20-årene natt til lørdag, og sette personen i arrest. Mannen sov inne på et utested i Mo i Rana, men han ble... Les mer »
brann

Brann i bygning på Langneset i Mo i Rana

Politiet fikk en melding om en brann i en bygning på Langneset i Mo i Rana 11-tiden mandag. Nødetatetene rykket ut til stedet, opplyser politiet. Brannen ble slukket kort tid etter. Alle... Les mer »
politiet

Slagsmål på utested i Mo i Rana

Politiet rykker ut til utested på Mo etter melding om slagsmål natt til søndag. Ved politiets ankomst var det pågående slagsmål på stedet. En person ble kjørt til legevakt for behandling. Etterforsking... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Svenske tilstander: Bilbrann i Mo i Rana

Nødetatene rykket ut etter melding om brann i en bil i Mo i Rana natt til fredag i 2-tiden. Ingen personer var skadde. Brannen ble slukket. Politiet har ingen formening på nåværende... Les mer »
politiet

Fest «fullstendig over styr» i Mo i Rana

Politiet rykket lørdag kveld ut til en adresse i Mo i Rana, hvor om lag 40 ungdommer hadde fest. Festen hadde gått fullstendig over styr. – Det er en fest der det... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

MC-fører skadet i trafikkulykke i Mosjøen

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke der en MC skal ha veltet under kjøring i Havnegata i Mosjøen 14-tiden lørdag. Fører fremstår som lettere skadd. Politi og ambulanse rykket ut til... Les mer »
politiet

Leteaksjon etter savnet på Melbu

Politiet og hjelpekorpset i Hadsel letter torsdag etter en savnet person på Melbu, opplyser nettavisen Vesterålen Online. Politiet opplyser at leteaksjonen er igangsatt etter en bekymringsmelding, ifølge NRK. Les mer »
iphone

Politiet advarer mot svindel-SMS fra «banker»

Politiet kunne mandag informere om at flere nordmenn hadde blitt utsatt for banksvindel på SMS. Nå advarer politiet folk mot å trykke på lenkene, opplyser Extraavisen. Politiet opplyser om at de har... Les mer »