politiet

Mann i 60-årene tatt for promillekjøring i Mo i Rana

Utrykningspolitiet har stanset mannlig fører i midten av 60-årene, mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Mannen ble stoppet i 13-tiden onsdag i Mo i Rana. Politiet gjennomfører etterforsking, og beslagla førerkortet og... Les mer »
politibil

Lestebil stjålet i Grubheia – Politiet vil ha tips

I løpet av natta eller morgentimene søndag ble en lastebilen med reg. nr. FK 13541stjålet fra området Grubheia i Rana opplyser politiet. Den stjålne lastebilen er hvit med svart grill. Tips eller... Les mer »
trafikkulykke

Trafikkulykke i Mo i Rana – To biler involvert

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke mellom to personbiler ved Ranenget i Mo i Rana søndag i 11-tiden. Fire personer skal være involvert. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. En person blir... Les mer »
politibil

Politiet måtte bruke pepperspray

I Mo i Rana måtte politiet i natt bruke pepperspray for å få kontroll på en mann i 30-årene natt til lørdag, opplyser NRK. Mannen skal ha tafset på kvinner på et... Les mer »
politi

Kollisjon i Bodø – Seks personer involvert

Politiet rapporterer at i rundkjøringa ved Esso Bodøelv i Bodø har to personbiler kollidert lørdag kveld i 20-tiden. Ved ulykkesstedet ble det ikke rapportert om personskader, men veien ble stengt og nødetatetene... Les mer »
bilbrann

Brann i kjøretøy på Grubhei

Politiet rapporterer at det har fått en melding om en brann i et kjøretøy ved Grubhei i Rana tirsdag i 14-tiden. Nødetater har rykket ut til brannstedet. Det er foreløpig ikke kjent... Les mer »
politibil

Tatt for fyllekjøring i Narvik – Hadde ikke førerkort

Politiet rapporterer at en bil stanset i Narvik sentrum natt til torsdag i 1.30-tiden. Årsaken var at bilføreren var mistenkt for ruspåvirket kjøring Politiet oppdaget da at bilføreren heller ikke hadde førerkort.... Les mer »
politiet

Laserkontroll: 10 fikk fartsbot Rana

utrykningspolitiet rapporterer at de har gjennomført en laserkontroll ved Alterneset i Rana i 22-tiden natt til fredag. Laserkontrollen vart i en 60-sone. Resultat ble hele 10 forenklede forelegg, høyeste hastighet var 79... Les mer »
politi

Hyttebrann i Rana: Hytteier etterforskes

Nødetatene rykker ut til en brann i en hytte ved Umskardet i Rana lørdag i 13-tiden. Politiet kom i kontakt med vitner i nærheten av brannstedet og fant ut at det skal... Les mer »
ambulansebil

Boligbrann i Selfors i Rana

Utrykningsenheter rykket ut til Selfors i Rana 1 14-tiden onsdag etter en melding om at det kunne være brann i en enebolig. Politiet oppretter sak da det har vært brann på stedet.... Les mer »