SAS lanserer de første Airbus A350-flygningene

airbus

Reisende kan nå se frem til å utforske verden i det mest drivstoffeffektive og komfortable langdistanseflyet, Airbus A350. Det nye flyet er en milepæl i den omfattende fornyelsen av SAS-flåten som styrker konkurranseevnen og reduserer utslippene.

Snart kan SAS-reisende oppleve verdens mest moderne og drivstoffeffektive langdistansefly. 28. januar 2020 kommer det første av åtte nye SAS Airbus A350-fly til å gjennomføre den første offisielle langdistanseflyvningen mellom København og Chicago, en av de mest populære SAS-rutene. Airbus A350 flyene vil ha sin base i København, og flyene skal brukes på syv ruter det første året, nærmere bestemt til Chicago, Beijing, New York, Tokyo, Shanghai, Hongkong og San Francisco.

– Vi ser frem mot å kunne ønske våre kunder velkommen om bord i verdens mest moderne langdistansefly, sier finansdirektør i SAS, Torbjørn Wist. 

Det fantastiske A350-flyet som tar 300  passasjerer, vil inngå i det som snart blir en enhetsflåte av bare Airbus-fly, perfekt for å betjene det skandinaviske markedet med flyteknologi som gir de laveste utslippene i markedet.

Reisende med Airbus A350 vil kunne se frem til en kabin man ikke har sett maken til, og hvor man kan velge mellom de tre serviceklassene SAS Business (40 plasser), SAS Plus (32 plasser) og SAS Go (228 plasser). Kabinen som har et meget lavt støynivå, har to midtganger, et optimalisert kabintrykk, mer frisk luft og avansert kontroll av temperatur og fuktighet. For å heve opplevelsen ytterligere er A350 utstyrt med unike SAS-funksjoner som er omhyggelig utviklet basert på tilbakemeldinger fra hyppige SAS reisende. SAS vil kunngjøre i detalj om disse funksjonene senere i løpet av 2019.  

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.