Avind slipper albumet «Stiller altfor mange krav»

banditt

På Avinds tredje plate «Stiller altfor mange krav» som slippes 1. september har bandet funne større rom for utforsking og ei ro i musikken.

Det tekstlege materialet er meir utforskande og har større røter i surrealistiske forteljingar, samstundes som det er meir direkte og tydeleg. Musikalsk har Avind henta impulsar utanfrå, både gjennom samarbeid med artistar som Louien og Remi Christensen (Mads Christensen, Utakk), eller med produsent Kyrre Laastad (Jenny Hval, Christian Winther, Moon Relay) som også spelar litt på plata.

Nedstrippet, gitarbasert indierock, med en dash av sanseutforskning. Dette er Avind, bandet som lager små og store sanger fra hverdagen. Intet mindre enn et forsøk på å legge litt poesi i opplevelsene til vanlige mennesker.

I høst kommer album nr 3 fra Avind, og det første på Banditt Media. Albumet er spilt inn i tre ulike studioer rundt i landet, noe som har preget ikke bare soundet, men hele prosessen med å sette sammen et album.

For fans av: Built To Spill, The Weakerthans og Superchunk.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.