facebook

Posten misbrukes i Facebook-svindel

Posten-merkevaren blir utnyttet i kyniske svindelforsøk rettet mot privatpersoner gjennom både falske Facebook-profiler og ulike annonser. Posten Bring har besluttet å stoppe all annonsering for Posten på Facebook og Instagram med umiddelbar... Les mer »
facebook

Nå starter fellesferien: Ikke bryt loven med bildene du deler!

Ett klikk, så er feriebildet på storyen din. – Da kan du fort ha brutt loven. – For har du alltid spurt de som er med på bildet om det greit at... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Straffes for å ta bilde av et epletre

Nylig besøkte vi Sagene Bryggeri og ble oppmerksom på hvilke absurde begrensninger de står overfor. Av: Bård Hoksrud og Silje Hjemdal, Stortingsrepresentanter (Fremskrittspartiet). Vi har tidligere besøkt 7 Fjell bryggeri i Bergen, og Siderfestivalen... Les mer »
mobil jente

Instagram-feminister gjør det personlige politisk

Ny forskning viser hvordan feministiske aktivister på Instagram utvikler personlige og kollektive strategier i møte med dagens kommersialiserte plattformteknologi. – Den økende bruken av sosiale medier har hatt en stor innvirkning på... Les mer »
tv2

Linnea, Sofie og Marna er nye profiler i «Bloggerne» på TV 2

Linnea Løtvedt (22) og Sofie Karlstad (25) er nye profiler i den nye sesongen av «Bloggerne» som er tilbake 2. januar på TV 2. Vi får også gjensyn med Marna Haugen (41),... Les mer »
forbrukslån

Slik beskytter du deg mot deepfake

Svindlere bruker i økende grad deepfake-teknologi for å lure oss. – Avanserte metoder lykkes ofte i å lure oss, men det er flere tegn du kan se etter for å avsløre deepfake,... Les mer »
frende

Slik sjekker du om feriebildet du legger ut er ulovlig

Legger du ut de fine feriebildene dine helt uten videre? – Da har du sannsynligvis brutt loven flere ganger. Det sier IT-sikkerhetssjef i Frende Forsikring, Tron Ingebrigtsen. Uskyldige delinger fører til ID-tyveri –... Les mer »
nytelse

Nytelse.no selger sexleketøy for millioner på sosiale medier

Nytelse.no har i flere år hatt stor suksess på sosiale medier, nå selger de sexleketøy for millioner på Snapchat, Instagtam, TikTok og Facebook. – Det er spesielt Snapchat som selger godt, sier... Les mer »
facebook

If Forsikring: – Unødvendig å skjule ferien

Kriminelle som saumfarer sosiale medier på jakt etter steder å gjøre innbrudd er en myte, hevder forsikringsselskapet If. I fjor ble det meldt inn 29 205 innbrudd og tyverier fra privatadresser her i... Les mer »
Norges Bondelag

Bonde-TV i dag: Dagros og Ferdinand i alle kanaler

Det blir kalv, kvige, ku og stut i alle kanaler i dag, når storfebønder rundt om i landet overtar Bondelagets Facebook og Instagram fra morgenstell til kveldsrunde. Etter tilbakemeldingene fra tidligere bonde-TV-sendinger... Les mer »