Nytelse.no selger sexleketøy for millioner på sosiale medier

nytelse

Nytelse.no har i flere år hatt stor suksess på sosiale medier, nå selger de sexleketøy for millioner på Snapchat, Instagtam, TikTok og Facebook.

– Det er spesielt Snapchat som selger godt, sier sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Hun er ikke overrasket over at det er nettopp denne kanalen som gir best resultater, og mener er god kunnskap om produkter og even til å skape et personlig forhold til følgerne nøkkelen til suksessen.

– Vi har gjennom flere års arbeid bygget opp et personlig forhold til kundene som blir opplært, guidet og inspirert av vår sosiale medier-ansvarlig Tonje Olsen, sier Ebbestad.

Les også:  Posten misbrukes i Facebook-svindel

Som bedrift som selger sexleketøy har Nytelse.no mye strengere regler å forholde seg til enn andre bedrifter når det gjelder hva som publiseres på sosiale medier. Seksuelt innhold ikke er lov, samtidig som privatpersoner publiserer nakenbilder og promoterer Onlyfanskontoen sin.

– Vi har flere ganger forsøkt å publisere et bilde av en helt vanlig mage med et keisersnittarr, som har blitt slettet fordi Instagram mener innholdet er seksuelt, forklarer sexologen, som mener dette seksualopplysning og at reglene bør være like både bedrifter og privatpersoner.

Les også:  Pass på: Nettsvindel øker under julehandelen

Til tross for strenge regler som gjør det ekstra utfodrene å håndtere de sosiale kontoene har altså Nytelse.no klart å knekke koden.

– Vi balenserer på en knivspiss, der vi skal være private uten å være personlig. Målet er å skape godt innhold for følgerne som skal sitte igjen med følelsen av at det er verdt å følge oss, sier Sosiale Medier-ansvarlig Tonje Olsen.

Les også:  Nordmenn lar stjernetegn bestemme: Fortsetter å date selv om kjemien er fraværende

I tillegg til daglige innlegg på sosiale medier har Nytelse.no den poulære bloggen NyeVibber hvor det ukentlig publiseres artikler om sex og samliv samt erotiske noveller med høye lesertall.

– Å skape godt innhold er viktig for oss. Vi skal være en kunnskapsbærer og et førstevalg når det kommer til valg av sexleketøy. Det er også derfor vi startet podcasten Klimaks som hver uke tar for seg et nytt tema innen sex og samliv, sier sexologen, som også er programleder i podcasten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.