hund

Ny undersøkelse:
 Stadig færre hundeeiere kan reglene for båndtvang

Vi nærmer oss slutten av båndtvangsperioden i Norge, som strekker seg fra 1. april til 20. august. Dessverre er stadig færre hundeeiere klar over når det er båndtvang.  Det kommer frem i... Les mer »
sommer

Livsfarlig for hunder: Algeforgiftning

Er hunden din urolig, ustø eller kaster den opp etter å ha badet? Da kan den ha fått i seg giftstoffer fra alger, noe som kan være svært farlig.  Agria Dyreforsikring ønsker å... Les mer »
sommer

Hundeeiere: Se opp for brennmaneter!

Sommeren er her og både mennesker og hunder setter ofte pris på en avkjølende svømme- eller vassetur. Men har du tenkt på at hunden din kan finne på å spise en brennmanet?... Les mer »
sommer

Ny undersøkelse: Mange planlegger ta med hunden på sommerferie i år

Seks av ti norske hundeeiere har planer om å ta med hunden på sommerferie i år, mens bare tre av ti katteeiere har samme plan, viser en undersøkelse fra Agria Dyreforsikring. Omtrent... Les mer »
sommer

Hvorfor aker hunden seg på gulvet?

Har du sett at hunden din setter baken i gulvet og trekker seg fremover med forbeina? Da har den sannsynligvis problemer med analkjertlene. I 2022 fikk Agria Dyreforsikring inn over 1000 skademeldinger... Les mer »
hund vinter

Påskeegg kan være hundens verste fiende

Påske betyr ferie, skiturer, og ikke minst påskeegg. Da er det viktig å være oppmerksom på at sjokolade kan være giftig for hunder. Så pass på at du oppbevarer påskeegget utenfor hundens... Les mer »
hund

Frukt, grønt og bær hunden kan spise

Har du en hund som liker å knaske på gulrøtter?  Eller som er en ivrig blåbærplukker på skogstur? Vet du hva du absolutt ikke bør gi hunden din? Agria Dyreforsikring gir deg... Les mer »
hund vinter

Dette er de vanligste sykdommene og skadene hos hundene våre

Visste du at i snitt så vil hele 1 av 3 norske hundeeiere ha behov for veterinærforsikringen sin en eller flere ganger i løpet av ett år? Agria Dyreforsikring gir deg fersk... Les mer »
Norsk Kennel Klub

Nytt håp for lundehunden

Den urnorske og unike hunderasen norsk lundehund har lenge vært i fare for å dø ut. 4. februar går startskuddet for å tilføre rasen nye gener og ny vitalitet, slik at den... Les mer »
jul

Ny hundelov: Dette er endringene

1. januar trer den reviderte hundeloven i kraft. Under har vi oppsummert de viktigste endringene. Enkelte punkter fremstår som uklare, og har etter Norsk Kennel Klubs oppfatning behov for en forskrift. Norsk... Les mer »