hund

Frukt, grønt og bær hunden kan spise

Har du en hund som liker å knaske på gulrøtter?  Eller som er en ivrig blåbærplukker på skogstur? Vet du hva du absolutt ikke bør gi hunden din? Agria Dyreforsikring gir deg... Les mer »
hund vinter

Dette er de vanligste sykdommene og skadene hos hundene våre

Visste du at i snitt så vil hele 1 av 3 norske hundeeiere ha behov for veterinærforsikringen sin en eller flere ganger i løpet av ett år? Agria Dyreforsikring gir deg fersk... Les mer »
Norsk Kennel Klub

Nytt håp for lundehunden

Den urnorske og unike hunderasen norsk lundehund har lenge vært i fare for å dø ut. 4. februar går startskuddet for å tilføre rasen nye gener og ny vitalitet, slik at den... Les mer »
jul

Ny hundelov: Dette er endringene

1. januar trer den reviderte hundeloven i kraft. Under har vi oppsummert de viktigste endringene. Enkelte punkter fremstår som uklare, og har etter Norsk Kennel Klubs oppfatning behov for en forskrift. Norsk... Les mer »
naf

Pakk riktig for en trygg og god juleutflukt

For mange er juleferien synonymt med å dra til nære og kjære. Følger du NAFs pakkeråd kommer du vel frem – samtidig som sikkerheten økes. Gaver, ski, skisko og staver. I tillegg... Les mer »
katt jul

Alle hunde- og katteeiere, pass på dette i julen!

Juletreglitter, gavebånd og leker – det finnes nesten ingen grenser for hva hundene og kattene våre kan finne på å spise. Dette kan være livsfarlig og kreve akuttbesøk hos veterinæren. Her kommer... Les mer »
slaeger

Flere bruker refleks på hunden

Mange ulykker kunne vært unngått dersom hunder og katter hadde vært mer synlig i mørket. To av tre hundeeiere oppgir at de alltid bruker refleks på pelsklingen, og kun 11 prosent sier... Les mer »
hund barn

Slik introduserer du baby og hund for hverandre

Å få en liten baby er ofte en stor omveltning. Ikke bare for de nye foreldrene, men også for familiens hund. Agria Dyreforsikring kommer her med åtte råd om hvordan det kan... Les mer »
hund

Regelen om nasjonal båndtvang opphører søndag

På søndag opphører regelen om nasjonal båndtvang. Men befinner du deg i en kommune med ekstraordinær båndtvang, må du holde hunden i bånd en stund til. Fra 1. april til 20. august... Les mer »
slaeger

Ny undersøkelse: Kun halvparten bruker redningsvest på kjæledyret

Selv om mange kjæledyr er gode svømmere, kan de få panikk dersom de faller over bord. En ny undersøkelse viser at kun halvparten av de som har med kjæledyret på båttur, bruker... Les mer »