Stone Temple Pilots – Meadow: hør den her!

stone temple pilots

Det er ti år siden vi sist hørte noe fra Stone Temple Pilots, men i dag bryter de stillheten og introduserer Jeff Gutt som bandets nye vokalist med låta «Meadow».

Stone Temple Pilots startet i 1989 i California, og står bak hitlåter som «Plush», «Interstate Love Song», «Big Empty» og «Between the Lines».

Bandet bemerket seg tidlig på 1990-tallet som et av tidenes mest kommersielt vellykkede band på verdenbasis, og mottok i 1994 Grammy Awards for Best Hard Rock Perfomance. De har også mottatt Billboard Music Award for #1 Rock Song of The Year, samt MTV Music Awards for Best Alternative Video med «Plush» i 1993 og «Big Empty» i 1995.

I forbindelse med at bandet etter ti år vender tilbake på scenen ble det holdt en privatkonsert i Los Angelses der de introduserte deres nye tilskudd til bandet, vokalist Jeff Gutt.

Gutt er musikk-veteran fra Detroit, og har tidligere skrevet låter for flere av bandets medlemmer. Gutt har også blitt kåret til «one of the most influential X Factor USA contestants of all-time» av FoxWeekly, etter hans deltagelse i programmet i 2013 og 2014.

Hør på låta her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.