Høstens nyhet hos Biltema: Premiumfôr til hund og katt

biltema

Med erfaring fra populære produkter som kattegodteri som motvirker hårballer og tyggepinner for renere tenner hos hunder, tar nå Biltema steget videre og blir en mer komplett forhandler for eiere av kjæledyr i Norden.

Mennesker med kjæledyr bryr seg naturlig nok om å gi dyrene et godt liv. Det er mange faktorer å ta hensyn til når det gjelder stell, men for at den lodne vennen skal være lykkelig og sunn, er det behov for næringsrikt fôr av god kvalitet.

Les også:  JYSK forplikter seg til barnekreftsaken

Derfor, etter suksess med kjæledyrstilbehør, legger Biltema til premiumfôr i sortimentet. Med den nye fôretypen til hunder og katter tilbyr Biltema et sunt og godt valg for kjæledyret. 

Det nye premiumfôret for hunder og katter er et komplett tørrfôr som vil gi kjæledyret ditt alle ernæringsmessige behov på dagen. Fôret inneholder de viktigste ingrediensene fra kylling og ris, og bidrar til et godt balansert kosthold med vitaminer, mineraler, proteiner, fett og fiber.

Les også:  Økning i konkurser første halvår 2022

I tillegg inneholder fôret flere umettede fettsyrer, som Omega 3 og 6. Fôret kommer fra en anerkjent europeisk leverandør med veterinærgodkjenninger, og emballasjen hjelper med å holde maten frisk lenger.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.