Stor test: Billigste kabinkoffert nesten like bra som dyreste

rusta

Slitesterk ytre, hjul og teleskopisk håndtak. Når det gjelder utholdenhet, får Rustas kabinkoffert Regent best i test utført av Testfakta i september 2019. Kofferten er også testens billigste.

For den som gjerne reiser lett er kabinkofferten det perfekte valget. Testfakta har testet syv kabinkofferter fra forskjellige produsenter, og Rustas modell Regent, skiller seg ut både når det gjelder holdbarhet og pris.– Vi er veldig glade for at Rustas kabinkoffert gjør det så bra i testen. Den desidert dyreste og den klart billigste kofferten er veldig nærme hverandre i kvalitetsvurderingen. Vi ser på testresultatet som et bevis på at vi lykkes i vårt arbeid med å kontinuerlig sikre god kvalitet på våre produkter, sier Mats Malmberg, kvalitets- og bærekraftssjef i Rusta.

Regent kabinkoffert er laget av ABS-materiale, som gir en hard og slitesterk overflate, og er motstandsdyktig mot støt. Kabinkofferten har fire hjul, teleskopisk håndtak med tre innstillinger og dobbeltsidig sikkerhetsglidelås.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.